Kulaklık önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samet Yılmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
HS60 PRO hariç diğerlerini önermem bu bütçeye.

Alternatif önerilerim aşağıda;

1. Corsair Void Elite 7.1 - 549 TL (Ciddi indirmde!!!) - HS60 yerine tercih edebilirsiniz. Ses kalitesi daha iyi ama mikrofonundan şikayetçi hatırı sayılır bir kitle var bilginiz olsun.
  2. ROCCAT KHAN AIMO 7.1 - 789 TL - Oldukça kaliteli ses ve mikrofona sahip iyi bir Alman markası üründür.
  3. Corsair HS70 Kablolu + Bluetooth - 799 TL - Void Elite yerine tercih edebilirsiniz. HS60 Pro ürünü 7.1 olduğu için onun yerine 7.1 dezavantajı sebebiyle önermiyorum. Ancak 7.1 önemsiz ise HS60 Pro yerine alınabilir.
  4. Cougar Immersa Pro Ti - 840 TL - Oldukça kaliteli bir üründür hem ses hem mikrofon olarak. Corsair Void Elite yerine tercih edebilirsiniz.
Bu 4 ürünü HS60 PRO ile beraber tercih edebilirsiniz.

Ürünleri genel malzeme kalitesi ve ses + mikrofon performansı olarak sıralarsam en iyiden başlayarak şöyle bir liste yapardım.
  • 2/4(denk gördüğüm iki üründür) > 1 > HS60 PRO ve sona 3 numarayı bırakıyorum sebebi 7.1 yok ve BT ile kablosuz kullanılabiliyor buda onu diğer kulaklıklardan ayırıyor.  

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hayırlı olsun diyorum. Sanırım son ürünü siz almışsınız stokta yok artık. :) Genel olarak F/P oranı yüksek iyi yorumları bol bir ürün seçmişsiniz. Ben 2. numarayı seçerdim büyük ihtimalle ama tercihler farklı olur tabi.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri