100 tl üstüne koy bunu al direk:F/P kulaklık arıyorum 600 TL bütçem var.öneriniz var mı acaba
Bu kulaklık stüdyo için bana oyun için lazım100 tl üstüne koy bunu al direk:
![]()
Behringer BH470U Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Behringer BH470U Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Behringer BH470U Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık özelliklerini incele, 1.750,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yanlış anlaşılma olmasın ama öneri çok çok saçma olmuş.100 tl üstüne koy bunu al direk:
![]()
Behringer BH470U Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Behringer BH470U Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Behringer BH470U Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık özelliklerini incele, 1.750,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Onu da önerecektim fakat bütçe aşabilirseniz razer öneririm. O kulaklıkta bayağı övgü aldı tercih edilebilir. Sizi üzmez.
Taner hocam (PC hocası) da incelemişti. Aşağıya bırakıyorum videoyu izleyin isterseniz.
Razer her zamanPeki sence gamepower fujin mı razer blackshark v2 mi
hocam stüdyo kulaklığı değil bu pc kulaklığıBu kulaklık stüdyo için bana oyun için lazım
hocam emin olun stüdyo diyip beğenmediğiniz kulaklık pc ler için en optimize çalışabilen bir kulaklık ve çoğu oyuncu kulaklığından iyi performansı var zaten bir stüdyo kulaklığında jaklı mikrofon takıp çıkarabilmek mantıken imkansız yani bir nevi pc kulaklığı sayılıyor ve ayrıca 7.1 sadece pazarlama stratejisiF/P kulaklık arıyorum 600 TL bütçem var.öneriniz var mı acaba
bence gayet yerinde bir öneriydi bir kaç kişiye tavsiye ettim ve bunu alanlar da gerçekten memnun.Eğer 100 lira koyabilecek durumda iseniz hiç düşünmeyin derim.
![]()
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'dawww.itopya.com
Yanlış anlaşılma olmasın ama öneri çok çok saçma olmuş.
abi bu deri kulaklıkları görünce kulaklarıma terleme geliyor daralıyorum siz nasıl kullanıyorsunuz hayret ediyorum.Geçen ay aldim. Memnunum. Bi göz atin isterserseniz.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com