Bütçeniz varsa kesinlikle v2 pro1)logitech g535
2)corsair hs80
3)hyperx cloud 2
4)razer blackshark v2
5)v2 pro
6)beyerdynamic mmx 150
7)mmx 100
8)razer kraken v3 pro
9)logitech g pro x
Sizce hangisini tercih etmeliyim ? Hangisini önerirsiniz ?
Bende kulaklık arayışındayım bunun V2X modeli nasıl oda alınır mı? Anakartım Rog Strix Z690Bütçeniz varsa kesinlikle v2 pro
Alınır hocam güzelBende kulaklık arayışındayım bunun V2X modeli nasıl oda alınır mı? Anakartım Rog Strix Z690
G pro x yada v2 pro. Ben şuanda v2 kullanıyorum çok iyi sadece bir süre sonra kablolu sıkıntı çıkarıyor. İnsan bir kablosuz arıyor.1)logitech g535
2)corsair hs80
3)hyperx cloud 2
4)razer blackshark v2
5)v2 pro
6)beyerdynamic mmx 150
7)mmx 100
8)razer kraken v3 pro
9)logitech g pro x
Hocam bütçe sınırı olmadan bir kulaklık önerirseydiniz hangisini önerirdiniz?Alınır hocam güzel
Dediğim gibi g pro x veya v2 pro. Ama g pro x daha güzel gibi duruyor. V2 pronun da eksik kalır yanı yok.Hocam bütçe sınırı olmadan bir kulaklık önerirseydiniz hangisini önerirdiniz?
Bu yazdıklarımın dışındada olabilir o yüzden bütçe sınırı olmadan dedimDediğim gibi g pro x veya v2 pro. Ama g pro x daha güzel gibi duruyor. V2 pronun da eksik kalır yanı yok.
Beyerdynamic vardı Tolunay ören in bir ara kullandığı onu da öneriyolar. Ama ben olsam GPX veya v2 pro alırım. Şimdi zaten v2 kullanıyorum. Ama yine de GPX tercihim olurdu. @Greewe hocam daha iyi önerir.Bu yazdıklarımın dışındada olabilir o yüzden bütçe sınırı olmadan dedim
Dt990 Pro+ Soundblaster g2 ses kartıBu yazdıklarımın dışındada olabilir o yüzden bütçe sınırı olmadan dedim
Kablolu ne gibi sıkıntı çıkarıyorG pro x yada v2 pro. Ben şuanda v2 kullanıyorum çok iyi sadece bir süre sonra kablolu sıkıntı çıkarıyor. İnsan bir kablosuz arıyor.
Rahatlık açısındanKablolu ne gibi sıkıntı çıkarıyor
KesinlikleRahatlık açısından
g pro x alınmaz bizzat kendim kullandım.Dediğim gibi g pro x veya v2 pro. Ama g pro x daha güzel gibi duruyor. V2 pronun da eksik kalır yanı yok.
v2 pro yu tercih etmen daha mantıklı olur.1)logitech g535
2)corsair hs80
3)hyperx cloud 2
4)razer blackshark v2
5)v2 pro
6)beyerdynamic mmx 150
7)mmx 100
8)razer kraken v3 pro
9)logitech g pro x
Hep merakım vardı ve güzel görünüyordu. Neden alınmaz?g pro x alınmaz bizzat kendim kullandım.
Fiyatını hak eder bi tarafı yok ve hiç rahat değilHep merakım vardı ve güzel görünüyordu. Neden alınmaz?
Sen öyle diyorsan öyledir reis.Fiyatını hak eder bi tarafı yok ve hiç rahat değil
bence de rahat degıl sebeb buHep merakım vardı ve güzel görünüyordu. Neden alınmaz?