Kulaklık Önerisi

alitufan55

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
1000₺ bütçem var. Şuanda gamepower medusa kullanıyordum 2018'den bu yana fakat mikrofonu gitti, kulaklıkta ki ses düştü ve değişme vakti geldi. Şimdi aklımda gamepower fujin vardı fakat biraz incelediğimde voldon, kugon, kyruse diye modeller falanda var adamlar habire çıkarmış. Deneyimli arkadaşlardan deneyimi almak istiyorum ayrıca daha farklı markalarda önerebilirsiniz ufak tefek arttırırım fakat ortalam böyle bütçeye sahibim.

Musaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
1000₺ bütçem var. Şuanda gamepower medusa kullanıyordum 2018'den bu yana fakat mikrofonu gitti, kulaklıkta ki ses düştü ve değişme vakti geldi. Şimdi aklımda gamepower fujin vardı fakat biraz incelediğimde voldon, kugon, kyruse diye modeller falanda var adamlar habire çıkarmış. Deneyimli arkadaşlardan deneyimi almak istiyorum ayrıca daha farklı markalarda önerebilirsiniz ufak tefek arttırırım fakat ortalam böyle bütçeye sahibim.
Cuma günü gaming gecesinden bak acele etme ben oradan Corsair aldım kulaklık standı ile birlikte çok uyguna geldi daha kullanmadım ama videolarını izledim her türlü iş görür fiyatına göre

tnccahmt

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
https://www.hepsiburada.com/havit-g...YS4QO?magaza=HAVIT&url_src=and-product-detail Güzel kulaklık kullanıyorum. Mikrofon kalitesi fiyatına göre gayet iyi. Yazılımsal 7.1 olmasına rağmen o da gayet iyi çalışıyor. Bi araştırın isterseniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri