- Tepki
- 89
padleri yıkadın mı hicSteelSeries Arctis Nova 7P bu kulaklığı kullanıyorum kulaklık pedi de beyaz ve sararmaya başladı kirleri çok tutuyor kötü gözüküyor yani siyah renginde kulaklık pedi almak istiyorum ama trendyolda bazı satıcılara kalitesi hakkında kötü yazmışlar nereden önerirsiniz.
hayır hocam bozulur diye yıkamadımpadleri yıkadın mı hic
padleri cıkartıp yıkayabilirsiniz baya kirlerden arınır korkmayın sünger ve bezden olusuyorhayır hocam bozulur diye yıkamadım
öyle yaparım hocam denicem bipadleri cıkartıp yıkayabilirsiniz baya kirlerden arınır korkmayın sünger ve bezden olusuyor
yani yıkadım pek çıkmadı beyaz olduğu için büyük ihtimalle ama idare eder bir şekilde şu anpadleri cıkartıp yıkayabilirsiniz baya kirlerden arınır korkmayın sünger ve bezden olusuyor
beyazda sararma falan varsa kumaşını eski tip hacı sakir sabunla citileyin sarılıktan eser kalmaz. annelerin beyaz gömleklerin yakasına uyguladıgı gibiyani yıkadım pek çıkmadı beyaz olduğu için büyük ihtimalle ama idare eder bir şekilde şu an
denerim hocam sağ olasınbeyazda sararma falan varsa kumaşını eski tip hacı sakir sabunla citileyin sarılıktan eser kalmaz. annelerin beyaz gömleklerin yakasına uyguladıgı gibi