Kulaklık problemi

gnsyrk11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle merhaba,

Laptopta sesli iletişim uygulamalarını kullanırken taktığım kulaklık (iphone kulaklığı) fan sesini falan da alıyor, ve karşıyla iletişim kuramıyorum. Bunun çözümü nedir, dikkat ettim kameranın oradan seslendiğimde ses gidiyor büyük ihtimal sesi oradan alıyor, Ben nasıl bu kulaklıktan almasını sağlarım. Teşekkürler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Windows Ayarları > Sistem > Ses sekmesine gelin ve sağ taraftan Ses Denetim Masası ayarına tıklayın. Açılan pencerede önce Kayıt sekmesine gelin ve aktif mikrofonunuza çift tıllayın ve açılan pencerede Dinle sekmesine gelin. Burada Bu aygıtı dine kutusu onaylıysa onayı kaldırın ve Uygula/Tamam seneklerini kullanın. Sonrasında bu sefer Kayıttan Yürüt sekmesine gelin ve burada aktif ses çıkış aygıtınıza çift tıklayın ve açılan pencerede Enhancements(Gelitirmeler) sekmesine gelin ve Disable all enhancements ayarını onaylayın. Ayrıca Anlık mod kutusu varsa ondan onayı kaldırın. Sonrasında Uygula/Tamam seçenekleri ile pencereleri kapatın. Sorunu kontrol edin.

KS

gnsyrk11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam ayarlar dediğiniz gibi ama sesi laptobın içinden alıyor, benden çekmiyor yani direkt olarak

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Kulaklık soketinde bir akım sorunu olabilir. Statik akım elektromanyetik titreşimleri kulaklığınıza aktarıyor olabilir. Farklı bir kulaklık ile deneyin eğer sorun aynı devam ediyorsa sokette sorun var demektir.

KS

gnsyrk11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam sorun devam ediyor, kulaklığı taktığımda mikrofon yuvası boşta kalıyor, acaba bu mikrofon kulaklık ayırıcılar var onlar iş yapar mı bilemedim

KS

gnsyrk11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Başka bir cihazda şuanlık deneme şansım yok, cihaz olsa en azından kulaklığı denerdim başka cihazda

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Başka cihazda deneyin demedim ki? O bahsettiğiniz kulaklık ve mikrofon ayırıcıyı satın alıp deneyebilirsiniz dedim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri