Kulaklık Ses Arttırma

Mamileys

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar Öncelikle Selamun Aleykum Ben 5 Aydır Valorant Oynuyorum Eski Kulaklığım Bozuldu 30 tl lik bir kulaklıktı ve kulaklık sesi vaya iyi geliyodu sonra snopy sn 4488 isimli kulaklığı aldım ve ses çok az geliyor 1 hafta felan sound booster kullandım ama sürekli ses gidip geliyor dfaha iyi bir program varmı acaba veya pc den yükseltebilirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows 10 üzerinden Windows Ayarları / Sistem / Ses sekmesinden sağ menüden Ses denetim masası adlı bölüme tıklayın ve açılan pencerede Kayıttan yürüt adlı kısımdan aktif kulaklığınıza çift tıklayıp yada seçip özelliklerine tıklayıp açılan pencerede Enhancements yani Geliştirmeler sekmesinden Loudness Eq ayarını aktif edip Uzamsal ses kısmından Kapalı olan ayarı Kulaklıklar için Windows Sonic yapın ve Uygula/Tamam deyin. Bu işlemler bir miktar sesini yükseltecektir kulaklığınızın. Aşırı yükseltmeye denersiniz Sound Booster yazılımı gibi yazılımlar ile dip ses sorunu yaşarsınız. Sebebi kulaklığın frekans seviyesi aralığını geçtiğiniz için.

KS

Mamileys

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Mamileys' Alıntı:
Arkadaşlar Öncelikle Selamun Aleykum Ben 5 Aydır Valorant Oynuyorum Eski Kulaklığım Bozuldu 30 tl lik bir kulaklıktı ve kulaklık sesi vaya iyi geliyodu sonra snopy sn 4488 isimli kulaklığı aldım ve ses çok az geliyor 1 hafta felan sound booster kullandım ama sürekli ses gidip geliyor dfaha iyi bir program varmı acaba veya pc den yükseltebilirim
abi windows 8.1 için söylesen olurmu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows 8 içinde benzer sekmeler geçerli.

Denetim Masası\Donanım ve Ses buradan Ses 'e tıklayarak aynı sekmeyi açabilirsiniz.

KS

Mamileys

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Mamileys' Alıntı:

Mamileys' Alıntı:
Mamileys' Alıntı:
abi windows 8.1 için söylesen olurmu

bende geliştirici yerine gelince hiç birşey gözükmüyo

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Doğru konuma girdiğinizden emin olun. Ayrıca anakart ses kartı sürücünüzün güncel olduğundan emin olun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri