Kulaklık Ses Cızırtısı Problemi (12.01.2022)

xDEJAVUx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle herkese kolay gelsin, iyi forumlar.

Bundan 2-3 hafta önce james donkey 712 kulaklık aldım fakat taktığımda dip ses geliyordu cızırtı şeklinde daha sonrasında geri yolladım tamir edildi vs diyip geri gönderdiler fakat sorun devam etmekdeydi sonrasında iade ettim kulaklığı fakat şu an kullandığım rampage kulaklıkta da aynı problem var acaba diyorum kasada mı problem var yoksa aldığım kulaklıklarda mı ? Bilen biri aydınlatırsa sevinirim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: Kulaklık Ses Cızırtısı Problemi (12.01.2022)

Kasa akım olabilir. Bir bileşen kasaya akım geçiyor olabilir. Farklı USB soketlerinde denediniz mi? Anakart üzerindekiler veya kasa önündekiler hepsi aynı mı sonucu veriyor?

KS

xDEJAVUx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Farklı soketlerde denedim aynı oluyor kral kasada zaten pc hocasının çıkardığı en son kasa

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Kasanın bizim çıkarttığımız yada başkasının çıkarttığı bir kasa olması önemli değil burada. Kasadaki montajda bir problem olabilir. Tüm bağlantılara bakın ve kasa metaline açıkta bir devre bileşeni temas ediyor mu bakın. Büyük ihtimalle kasaya bir akım veriliyor gibi duruyor. Eğer kontrol kalemi özellikli bir tornavida varsa kasa metaline bir dokundurun bakalım akım var mı kasada.

KS

xDEJAVUx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Anladım kral deneyip bakıcam

Var kral metal kısmında akım onu nasıl kesipte sadece portlara akımı verebilirim. @"ugur.gozaydin"

Veli_sahin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Kulaklık Problemi

ugur.gozaydin' Alıntı:
Ses kulaklıktan gelen seste mi yoksa mikrofonun kaydettiği seste mi?

Bende de kayıt yaptığım videodan cızırtı geliyorÖnceden yoktu format atınca oldu

Veli_sahin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: Kulaklık Problemi

ugur.gozaydin' Alıntı:
Ses kulaklıktan gelen seste mi yoksa mikrofonun kaydettiği seste mi?

Bende de kayıt yaptığım videodan cızırtı geliyorÖnceden yoktu format atınca oldu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
xDEJAVUx' Alıntı:
Anladım kral deneyip bakıcam

Var kral metal kısmında akım onu nasıl kesipte sadece portlara akımı verebilirim. @"ugur.gozaydin"

Hangi bileşenden veya kablodan kasaya akımın aktarıldığını bulmanız gerekiyor. Şöyle deneyebilirsiniz aslında. Kasa dışında sistemi bir kutu üzerinde toparlayıp kontrol edin sorun devam etmezse montajda bir bileşen akım veriyor kasaya demektir. Kontrol ede ede montajı yaparsınız tekrar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri