kulaklık sıkıntısı

officiallDaisy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
arkadaşlar rampage falcon-x kulaklığım var ekim ayında almıştım ancak fazla kullanmadım. sıkıntım şu bilgisayar kulaklığı algılamıyor realtek driver şeysini güncelledim yine olmadı bilgisayara taktığımda bilgisayar donuyo sonra mavi ekran veriyo sadece ışığı yanıyor kontrol panelindeki (kulaklığın kablosu üzerindeki) tuşlar çalışmıyor sadece ışığı yanıyor yardım ederseniz sevinirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kulaklık 7.1 USB ile bağlanıyor bilgisayarınıza anakart ses kartını kurmanıza gerek yok. Realtek 'i kaldırabilirsiniz. Realtek sadece 3.5mm JAK girişlerinden kulaklık bağlarsanız kullanılan bir çip ve yazılım. Sürücüyü kaldırın ve sonra sistemi yeniden başlatın ve kulaklığı takın ama PC arkasından anakart üzerinden bağlayın kulaklığı sonra kulaklık yazılımını kurun. https://www.desteksegment.com/urun/...ah-usb-7-1-version-oyuncu-mikrofonlu-kulaklik bu bağlantıda var yazılımı.

KS

officiallDaisy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kulaklık 7.1 USB ile bağlanıyor bilgisayarınıza anakart ses kartını kurmanıza gerek yok. Realtek 'i kaldırabilirsiniz. Realtek sadece 3.5mm JAK girişlerinden kulaklık bağlarsanız kullanılan bir çip ve yazılım. Sürücüyü kaldırın ve sonra sistemi yeniden başlatın ve kulaklığı takın ama PC arkasından anakart üzerinden bağlayın kulaklığı sonra kulaklık yazılımını kurun. https://www.desteksegment.com/urun/...ah-usb-7-1-version-oyuncu-mikrofonlu-kulaklik bu bağlantıda var yazılımı.

ben laptop kullanıyorum normal usb girişine taksam olur mu ayrıca 1-2 hafta öncesine kadar bi sıkıntı olmadan çalışıyordu kulaklığım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yazılımsal bir sorundur son zamanlarda ne olduysa iyice kontrol edin sistemi Windows update vs. kurulan bir yazılım virüs vs. her şeyi kontrol edin. Laptop USB girişlerinin hepsi sorunuz çalıştırmalı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri