Kulaklık Süngeri

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Merhaba Hocam Ve Arkadaşlar Ben 3+ Senedir Rampage Sn-Rx5 Plus 7.1 Kulaklık Kullanıyorum (N11 Üzerinden Segment Garantili Olarak Almıştım Zamanında) Kulak Pedleri (Süngerleri) Parçalanmaya Başladı Fakat istediğin Zaman Alıp Değiştirebileceğin Şekilde Yani Sökülüp Takılabilir Değil Ben Bunları Nasıl Değiştirebilir süngerler İyice Öldüğü İçin Artık Kulaklarım Acımaya Falan Başladı Bir Öneriniz Varmı Acaba.

Deri Kısımlar Soyulup Altındaki Sünger Kısımlar Görünmeye Başladı Artık

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
O suni deri kaplı süngerler altta bir plastik halka şekilde 1-2mm kalınlığında bir yapıya bağlıdır ve oda yapıda büyük ihtimalle vidasız geçmeli yapıda kulaklığa takılıdır. Yani o süngerleri tutan mekanizmayı çıkartırsanız o deri kısımları söküp altta süngere eğer el beceriniz varsa kumaş yada deri benzeri bir başka kılıf yapabilirsiniz. Sonrasında söktüğünüz gibi geri takarsınız.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
ugur.gozaydin' Alıntı:
O suni deri kaplı süngerler altta bir plastik halka şekilde 1-2mm kalınlığında bir yapıya bağlıdır ve oda yapıda büyük ihtimalle vidasız geçmeli yapıda kulaklığa takılıdır. Yani o süngerleri tutan mekanizmayı çıkartırsanız o deri kısımları söküp altta süngere eğer el beceriniz varsa kumaş yada deri benzeri bir başka kılıf yapabilirsiniz. Sonrasında söktüğünüz gibi geri takarsınız.

Hocam Çıkarmışken Kulak Yastıklarını Da Değiştirmek İstiyorum İyice Sönmüşler (Yassılaşmışlar) Ondan Dolayı Kulağım Acıyor Biraz Kullanınca Ve Bende İnternette https://www.google.com/aclk?sa=L&ai...ahUKEwiJq83q9LjxAhUk_7sIHe9bD4QQqCsIdQ&adurl= Buldum Sizce Bunlar Olurmu

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
ugur.gozaydin' Alıntı:
Birebir uyumlu bir ürün bulamazsınız zaten. Alıp deneyeceksiniz yada ilk dediğimi yapacaksınız.

Hocam sizin bu birebir olmaz demeniz üzerine kardeşim (14-/-15) üstteki plastik kısma şerit miknatiz yapıştırma fikrini sundu aldığım süngere de ufak ince ağırlık yapmayacak şekilde demir parçası yada tekrardan şerit miknatiz yapistirmayi önerdi böylelikle değişmek daha kolay olur dedi sizde kulakiga bir zararı olur mu süngerin geldiği o üstteki plastik kısma dediğim işlemi uygulamak kolay gelsin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri