Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elime ilk defa para geçti ve bende dedimki yeni ekipman alayım abi demez olmaydım 2 hafatdır ekipman arıyorum çok karasızım bukadar para verirken en iyisin almak istiyorum lütfen yardım edin üs sınıf bir kulaklık arıyorum fiyat önemli değil kablosuz 2.4 ghz ileti hızı olan yüksek ses ve yüksek ses çözünürlügü olan hem oyun fps tarzı hem filim izlerekn beni içine alacak bir kulaklık istiyorum kimi seskalitesi iyi ama yüksek ses yok kimi ergonomik degil en çok arada kaldıklarım: Corsair VIRTUOSO RGB se,SteelSeries Arctis Pro wirls,ASUS ROG Strix Fusion 700 fiyat çok öenmli degil abi kulaklık fiyatını haketsin yeter kafayı sııyırcam lütfen yardım
ASUS ROG Strix Fusion ürünü geçin. Diğer SS ürününü denemiş birisi olarak o parayı hakketmediğini söyleyebilirim. [font="Open Sans", sans-serif]Corsair[/font][font="Open Sans", sans-serif] VIRTUOSO ürünü iyidir ama onda da çok fazla sorun yaşayan gördüm hem mikrofon hem yazılım bazında.[/font]
[font="Open Sans", sans-serif]Bu kadar para verecekseniz çok daha iyi ürünler var piyasada. Önerinizi link olarak yapacağım. [/font] HyperX Cloud Flight S 7.1 Wireless - 1.708 TL - Genelde 1500-2000 TL bandına ürün isteyenler için önerdiğim 1-2 seçenekten birisidir. Şuana dek çok kişiye aldırdım tek şikayet eden olmadı. Benimde kısa süreli 1-2 saat demişliğim var oldukça başarılıdır. Ses çözünürlüğü olsun mikrofonu olsun çok iyidir ve rahattır. Ayrıca Qi destekli bir Mousepad veya şarj aletiniz varsa kablosuz şarj özelliğine de sahiptir.
Alacaksanız ya bu ürünü yada kablolu biraz daha iyisi Orbit S modelini alabilirsiniz.
Kulaklık biraz kişisel bir üründür. Kafa yapısı, ağırlık yapısı, ses ayrımı kalitesi her insan için farklıdır. Ben orta düzey bir kafaya yapısına sahip yine orta düzey kulakları olan biraz üst sınıf ses kulağı olan bir insanım. Yani standart bir kullanıcıdan biraz daha fazlası diyebilirim. Beni tatmin eden veya denemişliğim olmasa bile kalitesini bildiğim ürünleri önermeye çalıştım.
Karar sizin ya bu 2 ürünü yada Corsair VIRTUOSO alabilirsiniz. Ben olsam önerdiğim HyperX ürünlerinden birisini alırdım.