Kulaklık Tavsiyesi

captainyolo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Bluetooth (aynı zamanda kablosu olup telefona veya bilgisayara takabileceğim), mikrofonu takılıp çıkarılabilen, telefonda da aynı performansı gösterebilecek, uzun süre kullanımda kulaklara baskı yapıp ağrıtmayacak (süngerleri ince olmayan) bir kulaklık arıyorum. (Müzik dinlemek için ve discord vs gibi uygulamalarda sesi düzgünce aktarabilen bir mikrofonu olursa sevinirim)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bütçe verirseniz önerinizi yapabilirim. Ancak bu dedikleriniz fiyat olarak ucuz bir ürüne ait özellikler değil bilginiz olsun. Yani bütçeniz düşükse bazı şeylerden vaz geçmeniz gerekecektir.

KS

captainyolo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bütçe verirseniz önerinizi yapabilirim. Ancak bu dedikleriniz fiyat olarak ucuz bir ürüne ait özellikler değil bilginiz olsun. Yani bütçeniz düşükse bazı şeylerden vaz geçmeniz gerekecektir.
Hocam şu an düşündüğüm model: https://www.amazon.com.tr/dp/B07WDD...e=380333&creativeASIN=B07WDD4PTW&linkCode=asn
Arctis 3 modeline bakmıştım daha rahat ve ergonomik görünüyor ama onun wireless versiyonu 1600tl üzeri görünüyor. Dediğiniz gibi fiyatlar biraz uçuk.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
1K bütçe var diye düşünüyorum ve önerinizi yapıyorum. Ben genel olarak SS ürünlerini önermem. F/P değiller ve sunduklarını daha ucuza sunması gereken bir firma. Önerinizi yapacağım.

1. CoolerMaster MH670 7.1 Surround Kablosuz - 984 TL - Kablolu ve Kablosuz olarak kullanılabilir. Hatta 3.5mm JAK girişi olmayan telefonlara kablo ile bağlamak için USB Type-C dönüştürücüsüne sahip. Mikrofon kalitesi iyidir ve çıkartılabilir. Rahat bir üründür denemişliğim var.
  2. HyperX Cloud Flight Kablosuz - 1.079 TL - Mobilde sadece 3.5mm JAK ile kullanılabilir.
Bu 2 ürünü önerebilirim. 1 numara çoklu bağlantı seçenekleri ile oldukça iyi bir üründür. 2 numara ise yine benzer performans kalite deneyimini sunan alternatif bir üründür.

KS

captainyolo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
ugur.gozaydin' Alıntı:
1K bütçe var diye düşünüyorum ve önerinizi yapıyorum. Ben genel olarak SS ürünlerini önermem. F/P değiller ve sunduklarını daha ucuza sunması gereken bir firma. Önerinizi yapacağım.

1. CoolerMaster MH670 7.1 Surround Kablosuz - 984 TL - Kablolu ve Kablosuz olarak kullanılabilir. Hatta 3.5mm JAK girişi olmayan telefonlara kablo ile bağlamak için USB Type-C dönüştürücüsüne sahip. Mikrofon kalitesi iyidir ve çıkartılabilir. Rahat bir üründür denemişliğim var.
  2. HyperX Cloud Flight Kablosuz - 1.079 TL - Mobilde sadece 3.5mm JAK ile kullanılabilir.
Bu 2 ürünü önerebilirim. 1 numara çoklu bağlantı seçenekleri ile oldukça iyi bir üründür. 2 numara ise yine benzer performans kalite deneyimini sunan alternatif bir üründür.

hocam steelseries in linkini attığım modelini aldım (Arctis 1)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri