Kulaklık Tavsiyesi

brkndgn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Selam,

Ben trustun bir kulaklığınıı almıstım buradan aldığım öneriyle ama kulak kısmı küçük olduğu için kulagımda 30 dakikadan fazla tutamadım sürekli sıcak oluyor ve konforsuz geldi. Şimdi incehesapın indirim gününde 500 tl bandında baya kulaklık var. Kulak yeri böyle küçük olmayan önerebileceğiniz kaliteli neler bulunuyor?

bir tanesi bu var baya indirime girmiş nasıldır,

bu bir tık altıymış   sanki bunlar arasında ne tür farklar vardır hangisini almak iyi olur.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İndirimler güzelmiş RGB Elite versiyon bir tık daha güncel ve biraz daha optimize bir ürün onu tercih edin.

KS

brkndgn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ugur.gozaydin' Alıntı:
İndirimler güzelmiş RGB Elite versiyon bir tık daha güncel ve biraz daha optimize bir ürün onu tercih edin.

bende bu kulaklık vardı  şimdi bu corsairin kulaklık boyutu daha büyük mü bana daha küçük gibi geldi yazılanlardan ama kulağım cok ısınıyor burada boyle bir sorun yaşar mıyım bunda da?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Birincisi ısı sorunu yaşamamak için deri değil kumaş yastıklı bir kulaklık almanız gerek. Yani bu Corsair ürün bu konuda sizi üzmez. Ölçülere gelecek olursak bu corsair ürün genişlik ve yükseklik olarak kulak içine giren kısımda çok daha büyük sizin ürüne göre ama derinlik aynıdır o konuda daha derin değil.

KS

brkndgn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ben bu kulaklığı aldım ama kulaklıktan sesim çok az gidiyor bu kulaklığın temel sorunu mudur iade mi etmeliyim? neden az gelir

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Mikrofondan bahsediyorsanız mikrofonu ile sorun yaşayan hatırı sayılır bir kitle var ama genel bir sorunda değil değişken. Kimi ses az diyor kimi ses kötü diyor kimi cızırtı vs. var diyor. Belli bir kronik sorun değil yani sadece oran orantı yaparsak ürünü kullanan 50% kadar bir kitle mikrofonu beğenmiyor diyebiliriz. Sizin sorununuz sadece mikrofon sesinin az olmasıysa iCUE yazılımından mikrofon kazancını arttırabilirsiniz ki aynı ayarı Windows Ayarları > Sistem > Ses sekmesinden de kontrol edin.

Harika

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
En güzel kulaklık bende JBL kulaklığıdır çünkü bu güne kadar birçok kulaklık denedim hiç biri onun kalitede olmadı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri