Kulaklıkta Hem Usb Hemde Jack Çevirici Aparatı Ile Kçtü Ses Kalitesi

Brod

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Katılım
9 Eki 2024
Mesajlar
7
Tepki
3
Artık canımı iyice sıkmaya başladı, her hafta bir kulaklık iade ediyorum. 3 tane Logitech marka kulaklık aldım bunlardan 2'si aynı modeldi birini ürün değişimi istedim belki ürün bozuktur diye ama yok. Yeni gelen üründe aynı eskisi de aynı farklı modeli de aynı ses kalitesine sahip. Yani koskoca Logitech her şeyi yapan firma nasıl olurda kulaklık konusunda sınıfta kalır? Şu an Rampage SN R9 X-Sense kulaklık kullanıyorum ve Logitech kulaklıklar bu kulaklığın yanına bile yaklaşamıyor ses kalitesi olarak. Nasıl olurda 1800 kusur liralık kulaklık 500 liralık kulaklığın ses kalitesini geçemez? Şu an kullandığım ürün düz 2 adet 3.5mm jack girişli çevirici yok. Aldığım kulaklıklar hem USB hem de 1 jack girişliydi, yanlarında 2'li jack çevirici geldi. Ben sorunun çevirici kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım çünkü başka bir seçenek kalmadı. Yani markanın kendi çeviricisi bile kötüyse ben bu sorunu nasıl çözebilirim? Sesler aşırı şekilde boğuk ve uzaktan geliyor, sanki suyun altındaymışım gibi.
Rampage Sn-r9 X-sense Siyah/kırmızı Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
logitech G G432 Dts 7.1 Surround Ses Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı - 981-000770 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
logitech G332 Kulaklık Stereo Oyuncu Kablolu Kulak Üstü 981-000757 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
En üstte şu an kullandığım, alttakilerde deneyip iade ettiklerim. G432 den sonra niye G332 aldın diye sorarsanız şöyle cevaplayacağım: Sorunun belkide 7.1 temelli kaynaklandığını düşündüm çünkü bunlardan öncede Gamepower'in Kai Titanium modelini denedim ancak kalitesiz normaldir diye yazmamıştım yukarıda. O da aynı ses kalitesi veriyordu o da 7.1 di. Ancak bugün (16.10.2024) tarihinde G332 yi teslim aldıktan 10 dakika sonra deneyip iade talebi oluşturmam iyice sinirim bozuldu.
 

narcotic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Katılım
8 Eki 2024
Mesajlar
58
Tepki
11
Konum
Asgard
Ürünü bilgisayarın kasasındaki jak ile mi kullanıyorsunuz yoksa ses sistemi kumandasındanmı ?
 
KS

Brod

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Katılım
9 Eki 2024
Mesajlar
7
Tepki
3
Aynı sorun bende de var ama benimki Windows 10 dan Windows 11 e geçince oldu driver sorunu olarak çözdüm.
Geçen hafta tüm driverları DDU ile sildim ve anakartın sitesinden indirdim ancak sonuç yinede değişmedi.. 500 liralık kulaklıkta bir sorun olmuyorken neden gelişmiş kulaklıklarda böyle sorun var. Çok saçma.
 

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri
Üst