Soru Kule Ti̇pi̇ İşlemci̇ Soğutucuyla İlgi̇li̇ Sorum Var

lolipop

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
İşlemci
14400f
Ekran Kartı
4070s
selamlar

arkadaslar thermalright peerless assasin almayı dusunuyorum
işlemcim 14400F
kasamın ismi S200 TG ARGB sogutucu kasama buyuk falan gelir mi ? temperli cama değme gibi?

bide ağırlığı 730 gr mış , kule tipi sogutucular anakartta yamulma yapıyormuş gibi şeyler gordum acaba benimm anakarta da olabilir mi ? anakartım: MSI PRO B760 M-P

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
selamlar

arkadaslar thermalright peerless assasin almayı dusunuyorum
işlemcim 14400F
kasamın ismi S200 TG ARGB sogutucu kasama buyuk falan gelir mi ? temperli cama değme gibi?

bide ağırlığı 730 gr mış , kule tipi sogutucular anakartta yamulma yapıyormuş gibi şeyler gordum acaba benimm anakarta da olabilir mi ? anakartım: MSI PRO B760 M-P

sorun olmaz diye düşünüyorum uyumludur

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Soğutucunun yüksekliği 15.5 CM. Kasanın 16-17 cm genişliğinde olması lazım özelliklerinden bakıp ona göre alırsın. Kule tipi soğutucu biraz ağırdır evet Anakarta 4 vidalı aparatı ile montaj yapacağın için sorun olmaz eğrilme yamulma yapmaz.

KS

lolipop

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
WhatsApp Image 2024-11-29 at 19.27.25.jpeg

Soğutucunun yüksekliği 15.5 CM. Kasanın 16-17 cm genişliğinde olması lazım özelliklerinden bakıp ona göre alırsın. Kule tipi soğutucu biraz ağırdır evet Anakarta 4 vidalı aparatı ile montaj yapacağın için sorun olmaz eğrilme yamulma yapmaz.
bu sekil cpu cooler height limit 166 cm demiş oluyor demi?
bide ekran kartına veya ram e degme gibi şeyler olur mu? bu anakartla mı ilgili ki micro atx diyo internette benim anakarta

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
KS

lolipop

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Ekran kartı ve ram e da degmez o zaman dimi

KS

lolipop

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
O Anakartın işlemci yuvası genişliği ile ilgili bir konu Ekran kartı ve Ram lere değmez ama değicekmiş gibi yakın olur takınca.
Çok soru sormuş olacağım kusura bakma pek bilgim olmadığından soruyorum

Sen olsan alır miydin bu soğutucuyu bu kasaya
Ve
ben kendim takabilir miyim bunu ?yt da nasıl takılır videoları var galiba

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Çok soru sormuş olacağım kusura bakma pek bilgim olmadığından soruyorum

Sen olsan alır miydin bu soğutucuyu bu kasaya
Ve
ben kendim takabilir miyim bunu ?yt da nasıl takılır videoları var galiba
Alırdım Montajı kolay kasa üzerinde yapılıcaksa iki kişi yapmanız gerekli, Bir kişi Anakartın arkasından geçirilen montaj aparatını tutucak bir kişi de ön taraftan soğutucuyu aparatın vida yuvalarına hizalayıp çaprazlama olarak sıkacak. Dikkat etmen diğer bir konu soğutucuyu vidalarken tornavidayı kaydırıp Anakarta temas etmemesi. Videolarını izlersin zaten acele etmeden sakince takarsın.

KS

lolipop

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Alırdım Montajı kolay kasa üzerinde yapılıcaksa iki kişi yapmanız gerekli, Bir kişi Anakartın arkasından geçirilen montaj aparatını tutucak bir kişi de ön taraftan soğutucuyu aparatın vida yuvalarına hizalayıp çaprazlama olarak sıkacak. Dikkat etmen diğer bir konu soğutucuyu vidalarken tornavidayı kaydırıp Anakarta temas etmemesi. Videolarını izlersin zaten acele etmeden sakince takarsın.
Tamamdır çok teşekkür ediyorum
İyi günler dilerim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri