Soru Kule Ti̇pi̇ Mi̇? Sivi Soğutma Mi?

erenselim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Arkadaşlar snowman T6 ultra kule tipi soğutucum var oyun+yayınlarda 63-68 derecelerde işlemci sıcaklığım oluyor işlemcim ryzen 5 5600x sizin öneri ve görüşleriniz nedir bu konuyla

mertxan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
Hocam bence oc falan yapmiyosaniz kule tipi gayet yeterli

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Arkadaşlar snowman T6 ultra kule tipi soğutucum var oyun+yayınlarda 63-68 derecelerde işlemci sıcaklığım oluyor işlemcim ryzen 5 5600x sizin öneri ve görüşleriniz nedir bu konuyla
yüksek islemcilerde SIVI Sogutma veya costum sıvı sogutma önerilir ama 5600x gibi islemcilerde kule tipi yeterlidir sıcaklık değerleriniz cok iyi

KS

erenselim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
yüksek islemcilerde SIVI Sogutma veya costum sıvı sogutma önerilir ama 5600x gibi islemcilerde kule tipi yeterlidir sıcaklık değerleriniz cok iyi
ilgi alakanıza teşekkür ederim hocam şöyle bir sorun da var örnek veriyorum boşta hiçbir şey çalışmıyor operaya girince ısı değeri hemen yükseliyor sonra düşüş başlıyor bir şeye tıkladığımda ani çıkışlar oluyor sonrası düşüyor normal midir? 12 çekirdek bir işlemci 12 ye çektim 9-10 lara çekmem bir şey kaybettirir mi gerek var mıdır?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
ilgi alakanıza teşekkür ederim hocam şöyle bir sorun da var örnek veriyorum boşta hiçbir şey çalışmıyor operaya girince ısı değeri hemen yükseliyor sonra düşüş başlıyor bir şeye tıkladığımda ani çıkışlar oluyor sonrası düşüyor normal midir? 12 çekirdek bir işlemci 12 ye çektim 9-10 lara çekmem bir şey kaybettirir mi gerek var mıdır?
operada normal 12 çekirdeğe cekmenizi önermem render gibi isler yapıyorsanız cekilir ama oyunlarda herhangi bir etkisi olmaz

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Hiç elleme derim sıcaklık değerlerin on numara daha düşüğe gerek yok

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri