yok hocam sadece benim pc ile olan ilişkim yayın+oyun başka bir iş yapmıyorumHocam bence oc falan yapmiyosaniz kule tipi gayet yeterli
teşekkür ederim hocam onun yerine TD500 V2 kasasını tercih edeceğim sıvı soğutma parasınaYüksek bir sıcaklık değil. Sıvı soğutma şart değil.
yüksek islemcilerde SIVI Sogutma veya costum sıvı sogutma önerilir ama 5600x gibi islemcilerde kule tipi yeterlidir sıcaklık değerleriniz cok iyiArkadaşlar snowman T6 ultra kule tipi soğutucum var oyun+yayınlarda 63-68 derecelerde işlemci sıcaklığım oluyor işlemcim ryzen 5 5600x sizin öneri ve görüşleriniz nedir bu konuyla
ilgi alakanıza teşekkür ederim hocam şöyle bir sorun da var örnek veriyorum boşta hiçbir şey çalışmıyor operaya girince ısı değeri hemen yükseliyor sonra düşüş başlıyor bir şeye tıkladığımda ani çıkışlar oluyor sonrası düşüyor normal midir? 12 çekirdek bir işlemci 12 ye çektim 9-10 lara çekmem bir şey kaybettirir mi gerek var mıdır?yüksek islemcilerde SIVI Sogutma veya costum sıvı sogutma önerilir ama 5600x gibi islemcilerde kule tipi yeterlidir sıcaklık değerleriniz cok iyi
operada normal 12 çekirdeğe cekmenizi önermem render gibi isler yapıyorsanız cekilir ama oyunlarda herhangi bir etkisi olmazilgi alakanıza teşekkür ederim hocam şöyle bir sorun da var örnek veriyorum boşta hiçbir şey çalışmıyor operaya girince ısı değeri hemen yükseliyor sonra düşüş başlıyor bir şeye tıkladığımda ani çıkışlar oluyor sonrası düşüyor normal midir? 12 çekirdek bir işlemci 12 ye çektim 9-10 lara çekmem bir şey kaybettirir mi gerek var mıdır?
eyvallah hocam 9 almıştım sonra içime sinmedi 12 ye çektim tekrardanHiç elleme derim sıcaklık değerlerin on numara daha düşüğe gerek yok