- Tepki
- 3
Merhaba dostlar, uzun zamandır almak istiyordum bu geceye nasip oldu, şu iki model arasında kaldım, kasam msi mag serisinden 16cm kule tipi fan sığacak bir kasa, işlemcim am4 platformu r5 5600, ramler 4x8gb şeklinde takılı. Anakartım Asus tuf b550me serisi bi anakart. Şimdi korkum şu ki kule tipi fan ramler yüzünden sığmaz diye korkuyorum. Bundan dayı bu anakart ve ramleri tanıyan kişilerden ricamdır, Şu iki model arasında kaldım, Eğer ki bana kule tipi sığmaz derseniz sıvı soğutma olarak diğer linktekini alacağım.
Ya DEEPCOOL AK400 ün 2 fanlı versiyonu (1800TL) yada,
Teknobiyotikte indirime girmiş Arctic Liquid Freezer III 240MM sıvı soğutma (3600TL).
İleride işlemcici yükseltirsem AM4 platformundan R7 5700x yada x3d ye yükselteceğim.
ürünlerin linklerini ekliyorum, ACİL CEVAP VEREBİLİRSENİZ SEVİNİRİM: <3 <3 <3
Arctic Liquid Freezer
SIVI SOĞUTMA 240MM
www.teknobiyotik.com
! !! RAMLERİM LOW PROFİLE ! ! !
Derseniz ki AK620 SIĞAR ONU DA ALABİLİRİM. RGB SEVMİYORUM.
Ya DEEPCOOL AK400 ün 2 fanlı versiyonu (1800TL) yada,
Teknobiyotikte indirime girmiş Arctic Liquid Freezer III 240MM sıvı soğutma (3600TL).
İleride işlemcici yükseltirsem AM4 platformundan R7 5700x yada x3d ye yükselteceğim.
ürünlerin linklerini ekliyorum, ACİL CEVAP VEREBİLİRSENİZ SEVİNİRİM: <3 <3 <3
Arctic Liquid Freezer
SIVI SOĞUTMA 240MM

Arctic Liquid Freezer III - 240 Intel / AMD Uyumlu, 240mm Radyatörlü, 2x12cm P12 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00134A) - İşlemci Soğutucu - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Kutudan Çıktığı Gibi Hazır - Kolay Kurulum Liquid Freezer III, önceden monte edilmiş basma konfigürasyonlu radyatör fanları sayesinde hemen kullanıma hazırdır. Fan kabloları hortumların ceketine entegre olduğundan anakarta yalnızca bir kablonun bağlanması yeterli olur. Teslimata dahil olan MX-6...

! !! RAMLERİM LOW PROFİLE ! ! !
Derseniz ki AK620 SIĞAR ONU DA ALABİLİRİM. RGB SEVMİYORUM.