- Konu Sahibi
Cpu Z de 420 tdp gösteriyor hocam 105 de işlemci diğer parçalar ne kadar çeker bilmiyorumRTX 3090 için 750W güç kaynağı yeterlidir. Kartın tekil TDP değeri 350W zaten.
Cpu Z de 420 tdp gösteriyor hocam 105 de işlemci diğer parçalar ne kadar çeker bilmiyorumRTX 3090 için 750W güç kaynağı yeterlidir. Kartın tekil TDP değeri 350W zaten.
Cpu Z de 420 tdp gösteriyor hocam 105 de işlemci diğer parçalar ne kadar çeker bilmiyorum
Zaten zamlanmış hemen garip bir şekilde ucuz olduğu için göndermiştim bu fiyata şu an sıvı soğutma alırsın zaten, AK620 çok pahalıya gelir amazonda verdiğin fiyata değmeyebilir.Hocam kule tipi deepcool ag620 çift fanlı id cooling rpm hızı daha iyi bu mantıkla hem daha ucuza ve daha iyi soğutma sağlamaz mı ?
O zaman her türlü yeter duruyor hocamYine yeterlidir. Kart için önerilen PSU değeri 750W. İkisi 525W yapıyor. 50W'da diğer parçalara ayırsak 575W rahatlıkla yetiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 25930
Max 2075 TL gelecek hocam onunla ne önerirsinizZaten zamlanmış hemen garip bir şekilde ucuz olduğu için göndermiştim bu fiyata şu an sıvı soğutma alırsın zaten, AK620 çok pahalıya gelir amazonda verdiğin fiyata değmeyebilir.
AK620 kullanıyorum ben memnunum, tam değerlerini hatırlamıyorum ama 30derecelik felan bir düşüş oldu diye hatırlıyorum işlemcideO zaman her türlü yeter duruyor hocam
Max 2075 TL gelecek hocam onunla ne önerirsiniz
Fiyatlara baktım ama genel olarak nedense her şeyin fiyatı artmış yine... 2000TL için iyi gibi çok rakibi yok bu fiyat bandında. 400TL daha çıkarsan var benzer modeller ama 400 çıkarsan bu var zaten alabileceğin;O zaman her türlü yeter duruyor hocam
Max 2075 TL gelecek hocam onunla ne önerirsiniz
Hocam mesela bu ürün 1600 rmp iken kule tipi olan 2100 rpm kule tipi hem daha uygun hem daha ucuz olmuyor mu ya da farklı detaylara mı bakılıyor?AK620 kullanıyorum ben memnunum, tam değerlerini hatırlamıyorum ama 30derecelik felan bir düşüş oldu diye hatırlıyorum işlemcide
Fiyatlara baktım ama genel olarak nedense her şeyin fiyatı artmış yine... 2000TL için iyi gibi çok rakibi yok bu fiyat bandında. 400TL daha çıkarsan var benzer modeller ama 400 çıkarsan bu var zaten alabileceğin;
![]()
DeepCool LS520SE A-RGB Fanlı Siyah 240mm Sıvı Soğutma Uygun Fiyatları ile Tebilonda
DEEPCOOL Marka DeepCool LS520SE A-RGB Fanlı Siyah 240mm Sıvı Soğutma Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com