Soru Kule Tipi Soğutucu Inceleme

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Merhaba arkadaşlar 7800x3d işlemcim için linkini paylaştığım kule tipi soğutucusunu almayı düşünüyorum sizce bu soğutucu işlemcim için yeterli soğutma sağlar mı Şu an DeepCool ak400 digital kullanıyorum ani sıcaklık yükselmeleri oluyor bazen program açılışlarında vs soğutması yetmediği için yapıyordur diye tahmin ediyorum bu yüzden soğutucu yüklsetmesi yapıcam digital ekran görüntü olarak hoş durduğu için bu modeli tercih ettim sizce alınır mı ?

Son düzenleme:

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Ayın Üyesi
Tepki
500
AK400 günlük kullanım ve hafif oyunlarda 7800 ü biraz baskılar ama yüke binince verim alamassın.
Thermalright yeterli olur, kasa yüksekliğin büyük ihtimalle yeterli olur ama kullandığın anakart modeli nedir ?
Matx anakartta Ramlere temas edermi etmezmi o kısım önemli, Ramin üzerine gelicekse ızgaranın fanını 1 cm falan yukarı alman gerekebilir, dijital gösterge panelinden dolayı fanı yukarıya kaldıramama durumun da var.
@solaris ve @yunusx36 birazdaha detaylı bilgilere sahipler bu konuda. Kullanan arkadaşlar da varsa yardımcı olurlar.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,481
Merhaba arkadaşlar 7800x3d işlemcim için linkini paylaştığım kule tipi soğutucusunu almayı düşünüyorum sizce bu soğutucu işlemcim için yeterli soğutma sağlar mı Şu an DeepCool ak400 digital kullanıyorum ani sıcaklık yükselmeleri oluyor bazen program açılışlarında vs soğutması yetmediği için yapıyordur diye tahmin ediyorum bu yüzden soğutucu yüklsetmesi yapıcam digital ekran görüntü olarak hoş durduğu için bu modeli tercih ettim sizce alınır mı ?

7800x3d de o problem mevcut. Soğutucu değişsen bile ani yükselme olacaktır. Bende 7800x3d kullanıyorum senin soğutucundan daha iyisi var bende ama aynı şekilde ani yükselmeler oluyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri