- Tepki
- 1
Herkese merhabalar,
Birkaç gün önce önerileriniz ile Snowman T6 almıştım şimdi de bir yakınım benimki gibi i5 11400F içeren bir sistem satın aldı kasasında 155mm cpu fan boşluğu var
normalde onun için de t6 alacaktım fakat pek istekli değildi sizden ricam
350TL bandında kule tipi soğutucu önerirmisiniz?
son bir ricam bunlar da benim arayıp bulduklarım snowman t6 performansı ile karşılaştırabilirmisiniz?
Kendi bulduğum soğutucular:
Bulduğum en iyi soğutucu:
www.teknobiyotik.com
www.teknobiyotik.com
www.teknobiyotik.com
Bütçe aşan ama güzel olduğunu düşündüğüm soğutucu:
www.teknobiyotik.com
Birkaç gün önce önerileriniz ile Snowman T6 almıştım şimdi de bir yakınım benimki gibi i5 11400F içeren bir sistem satın aldı kasasında 155mm cpu fan boşluğu var
normalde onun için de t6 alacaktım fakat pek istekli değildi sizden ricam
350TL bandında kule tipi soğutucu önerirmisiniz?
son bir ricam bunlar da benim arayıp bulduklarım snowman t6 performansı ile karşılaştırabilirmisiniz?
Kendi bulduğum soğutucular:
Bulduğum en iyi soğutucu:

Dark Freezer X125 2x12cm FRGB LED Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX125) - İşlemci Soğutucu - Soğutucu Ürünler - Bayram Kampanyası | Teknobiyotik
Dark Freezer X125 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...

Dark Freezer X94BL, 2x92mm 4pin PWM Mavi Led Fanlı, 4xIsı Borusu, Direkt Kontak AMD Ryzen AM4 ve Intel Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCX94BL) - İşlemci Soğutucu - Soğutucu Ürünler - Bayram Kampanyası | Teknobiyotik
Dark'tan Direct Contact İşlemci Soğutucusu! Mavi LED Sessiz Fan'lı Intel ve AMD Soketlerle Uyumlu, Dark Freezer X94BL Kompakt İşlemci Soğutucusu Direct Contact Performans Soğutucunuz! Dark Freezer X94BL Dark, Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, kompakt boyutlu doğrudan temaslı...

Dark Freezer X123 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123) - İşlemci Soğutucu - Soğutucu Ürünler - Bayram Kampanyası | Teknobiyotik
Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu...

Bütçe aşan ama güzel olduğunu düşündüğüm soğutucu:

Aerocool Mirage 5 ARGB Adreslenebilir Led Fanlı, 4pin PWM, 5 Adet Isı Borusu, Intel / AMD Uyumlu İşlemci Soğutucusu (AE-CC-MRG5) - İşlemci Soğutucu - Soğutucu Ürünler - Bayram Kampanyası | Teknobiyotik
AE-CC-MRG5 Teknik Özellikler Maksimum TDP : 150W Bağlantı Arabirimi : 4 Pin PWM Maksimum Hava Akımı : 74.3 CFM Maksimum Gürültü : 30 dBA Fan Devir Aralğı : 1200-3000rpm Soket Uyumluluğu : LGA 2066 /...

Moderatörün son düzenlenenleri: