Kule Tipi Soğutucu Önerisi

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Yani indirimlerle 1500 seviyesinde Dark almak yerine indirimle 1500 TL seviyesinde nzxt x53 yada phanteks glacier one tercih ederim.

Yani, illa Dark olması gerekmiyor.
O anki mevcut bütçe ve indirimler ile alakalı.
İndirimlerde daha iyisi varsa, onu tercih etmek gerek.
1.500 TL bütçeyle X53 bulunabilirse, düşünmeden alınır.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Yani, illa Dark olması gerekmiyor.
O anki mevcut bütçe ve indirimler ile alakalı.
İndirimlerde daha iyisi varsa, onu tercih etmek gerek.
1.500 TL bütçeyle X53 bulunabilirse, düşünmeden alınır.
x53 çok paylaştım 1510 TL ye. Phanteks çok paylaştım 1300 TL ye bile.

KS

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
AS500 çift fanlısı AK620 ile 2 derece farklı çalışıyor oda zaten nedeni belli AK620'nin 6 bakır boru olması ve heatsink daha büyük olması. AS500 14mm fanlı olduğu için tek fanda sıcaklık değişimi bence 120mm fana göre daha fazla olur. 14cm fanın soğutması 12 cmlere göre daha iyi oluyor genelde. Tek fanlısını çok araştırmadım bunlar sadece düşüncelerim.
O zaman tek fanlı modeli hiç karıştırmayayım ben. Alacaksam 2 fanlı modele yoğunlaşabilirim.

Yani indirimlerle 1500 seviyesinde Dark almak yerine indirimle 1500 TL seviyesinde nzxt x53 yada phanteks glacier one tercih ederim.
Bunları da ekledim listeye, yakında bir indirim varken hemen almak mantıklı olmayabilir. Biraz daha bekleyeyim bakalım indirim gelirse o tarafa yönelirim.

Teşekkürler cevaplarınız için.

Sistemleri toplayalı 2 seneden fazla oluyor. Kullanıcılardan biri 3800x ile kullanıyordu ve freelance olarak büyük firmalara tasarımlar yapıyordu. Tam olarak kaç derece gördüğünü hatırlamıyorum, ama o dönemlerde render sırasında değerlere baktığımızda gayet iyiydi, bir sorun yoktu.

Bu performans olarak bildiğim en hesaplı ve alınabilir derecede iyi olan model. Paylaştığım sadece kırmızı ışıklı modeli. Bir de bunun ARGB versiyonu var. Biz ARGB almıştık. Yanlış hatırlamıyorsam indirimlerde ARGB olan 1.400~1.500 TL civarında bulunabiliyordu. Kasım döneminde piyasayı takip etmek gerek.
Anladım teşekkür ederim, bunu da ekledim listeye bu yakında gelen kampanyalarla eğer daha da düşerse bunu da değerlendirebilirim. Listeye bunu da ekledim. Cevabınız için teşekkürler.

Cevap için teşekkürler. Arctic'e göre daha iyi bir seçim olacak sanırım bu.

Hava soğutma tarafında AS500 ve bu değerlendirilebilir seçeneklerim arasında.

Şimdilik, sizin ve diğer arkadaşların da önerisine uyarak kampanyaları beklemek daha iyi bir seçim gibi görünüyor.

Cevaplarınız için tekrar teşekkürler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri