Boyutları kontrol edemedim maalesef. Eğer uyumluysa tercih edilebilir : https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-id-cooling-se-225-xt-black-fiyati,1169188075.html
Yani indirimlerle 1500 seviyesinde Dark almak yerine indirimle 1500 TL seviyesinde nzxt x53 yada phanteks glacier one tercih ederim.
x53 çok paylaştım 1510 TL ye. Phanteks çok paylaştım 1300 TL ye bile.Yani, illa Dark olması gerekmiyor.
O anki mevcut bütçe ve indirimler ile alakalı.
İndirimlerde daha iyisi varsa, onu tercih etmek gerek.
1.500 TL bütçeyle X53 bulunabilirse, düşünmeden alınır.
Evet bu olay çok kişide var. 900 TL verip böyle birşeyle karşılaşmak istemem şahsen o kadar soğutucu kullandım bu sorun bir bunda var.
O zaman tek fanlı modeli hiç karıştırmayayım ben. Alacaksam 2 fanlı modele yoğunlaşabilirim.AS500 çift fanlısı AK620 ile 2 derece farklı çalışıyor oda zaten nedeni belli AK620'nin 6 bakır boru olması ve heatsink daha büyük olması. AS500 14mm fanlı olduğu için tek fanda sıcaklık değişimi bence 120mm fana göre daha fazla olur. 14cm fanın soğutması 12 cmlere göre daha iyi oluyor genelde. Tek fanlısını çok araştırmadım bunlar sadece düşüncelerim.
Bunları da ekledim listeye, yakında bir indirim varken hemen almak mantıklı olmayabilir. Biraz daha bekleyeyim bakalım indirim gelirse o tarafa yönelirim.Yani indirimlerle 1500 seviyesinde Dark almak yerine indirimle 1500 TL seviyesinde nzxt x53 yada phanteks glacier one tercih ederim.
Anladım teşekkür ederim, bunu da ekledim listeye bu yakında gelen kampanyalarla eğer daha da düşerse bunu da değerlendirebilirim. Listeye bunu da ekledim. Cevabınız için teşekkürler.Sistemleri toplayalı 2 seneden fazla oluyor. Kullanıcılardan biri 3800x ile kullanıyordu ve freelance olarak büyük firmalara tasarımlar yapıyordu. Tam olarak kaç derece gördüğünü hatırlamıyorum, ama o dönemlerde render sırasında değerlere baktığımızda gayet iyiydi, bir sorun yoktu.
Bu performans olarak bildiğim en hesaplı ve alınabilir derecede iyi olan model. Paylaştığım sadece kırmızı ışıklı modeli. Bir de bunun ARGB versiyonu var. Biz ARGB almıştık. Yanlış hatırlamıyorsam indirimlerde ARGB olan 1.400~1.500 TL civarında bulunabiliyordu. Kasım döneminde piyasayı takip etmek gerek.
Boyutları kontrol edemedim maalesef. Eğer uyumluysa tercih edilebilir : https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-id-cooling-se-225-xt-black-fiyati,1169188075.html