Sıvı soğutma al yoksa hiç alma pişmanlık ben aldım stokta fanlan aynıMerhaba kule tip soğutucu alicam bütçem 1000 TL kadar var ama altında olanlarda olabilir öyle ışık falan fantazim yok güzel soğutun yeter sistem (gigabayte b660 - i3 12100 F lga1700)
Bu ürünümü aldınızSıvı soğutma al yoksa hiç alma pişmanlık ben aldım stokta fanlan aynı
Yanlis dusunuyor elimde i5 8600k var stok sogutucu ile masaustunde 85 derece iken id cooling se214xt ile max yuksekte 60 dereceBu ürünümü aldınız
Yanlış bilgiSıvı soğutma al yoksa hiç alma pişmanlık ben aldım stokta fanlan aynı
ağa ben aldım hiç fark yok stok fanlaYanlış bilgi
Farklı bir ürün önerirmiydinizYanlis dusunuyor elimde i5 8600k var stok sogutucu ile masaustunde 85 derece iken id cooling se214xt ile max yuksekte 60 derece
Sende sorun var demekki ya üründe ya montajdaağa ben aldım hiç fark yok stok fanla
pc açaramaz 50 lerde gene
Yani thermalright peerless asasins var oda cok guzel paran varsa alFarklı bir ürün önerirmiydiniz
Onu gördüm ama fiyat biraz cazip gelmedi açıkçası zaten işlemci çok güç çekmediği için 500 TL 1000 TL bandında güzel soğutsun yeter RGB vs delisi değilim tabiri caizse önerilerinizi bekliyorumYani thermalright peerless asasins var oda cok guzel paran varsa al
Onu gördüm ama fiyat biraz cazip gelmedi açıkçası zaten işlemci çok güç çekmediği için 500 TL 1000 TL bandında güzel soğutsun yeter RGB vs delisi değilim tabiri caizse önerilerinizi bekliyorum
Fiyati uygun aslindaAslında bu ürün çok hoşuma gitti FP olarak ama indirim gelirmi acaba şüphelerim var https://amzn.eu/d/01iqH8XJ