duzelttim hocam bu sekilde olucak galibaÖndeki fan soldaki gibi görünecek, egzoz fan ise sağdaki gibi görünecek.
Yani RAM'lere yakın olanın önünde siyah çubuklar olmayacak, sadece fan görünecek.
Arkadaki fanın ise önünde 4 tane ince siyah çubuk olacak. Eğer iki fan da soldaki gibiyse, yanlış takmışsınız demektir.
Ekli dosyayı görüntüle 7133Ekli dosyayı görüntüle 7134
hocam dediginiz sekilde taktim fakat yon degistirdigim fanda arka kisimdaki ses yapmaya basladi normal mi bu yapmiyodu az evvelÖndeki fan soldaki gibi görünecek, egzoz fan ise sağdaki gibi görünecek.
Yani RAM'lere yakın olanın önünde siyah çubuklar olmayacak, sadece fan görünecek.
Arkadaki fanın ise önünde 4 tane ince siyah çubuk olacak. Eğer iki fan da soldaki gibiyse, yanlış takmışsınız demektir.
hocam yonlerini tekrar degistim sanirim fan bozuldu biri digerine gore asiri sesli elimle dururunca anlayabiliyorumÖndeki fan soldaki gibi görünecek, egzoz fan ise sağdaki gibi görünecek.
denedim her turlu hocam o siyah seridin gozuktugu fan ses yapiyorMontaj doğru görünüyor. Takış şekli etki etmez normalde dark logosu düzgün şekilde monteleyin. Herhangi bir parça sürtüyor olabilir mi ? Kontrol edin. Fanlarda fark olacağını sanmıyorum ama yer değiştirerek de deneyebilirsiniz.
Sesi kaydetip bizimle paylaşır mısındenedim her turlu hocam o siyah seridin gozuktugu fan ses yapiyor
denedim her turlu hocam o 4 seridi
hocam yer degistim fakat egsoz olarak kullanilan fanin sesi asiri rhaatsuz edici geliyor eski haline mi alsamMontaj doğru görünüyor. Takış şekli etki etmez normalde dark logosu düzgün şekilde monteleyin. Herhangi bir parça sürtüyor olabilir mi ? Kontrol edin. Fanlarda fark olacağını sanmıyorum ama yer değiştirerek de deneyebilirsiniz.
Montajda bir şeyi yanlış yapmış olabilirsin.denedim her turlu hocam o siyah seridin gozuktugu fan ses yapiyor
Evet, bu şekilde doğru.duzelttim hocam bu sekilde olucak galiba
Numaranı buradan paylaşma.hocam boyle tiz igrenc bir ses var videonun sonunda belli oluyor eskiden yoktu bu ses eski haline alsam sorun olur mu cvideo yuklenmiyor bi turlu nasil atim sana kral bana yazar misin wp de-
Numarayı kaldırın hocam. Youtube yükleyip linki gönderin.hocam boyle tiz igrenc bir ses var videonun sonunda belli oluyor eskiden yoktu bu ses eski haline alsam sorun olur mu cvideo yuklenmiyor bi turlu nasil atim sana kral bana yazar misin wp den 533 899 86 53
buyru hocam ince bir tizlik var asiri rahatsiz ediyorNumaranı buradan paylaşma.
Ben bir sorun göremedim. Videoda fanlardan biri duruyor. Montaj da hata olmadığına emin misiniz ? Egzoz fan bu sesi yapıyorsa öndeki fanın verdiği havadan dolayı daha hızlı dönüyordur. O yüzden bu durum oluyor olabilir.buyru hocam ince bir tizlik var asiri rahatsiz ediyor
kasanin egsoz fani o ben kapatiyorum daha net duyulsun diyeBen bir sorun göremedim. Videoda fanlardan biri duruyor. Montaj da hata olmadığına emin misiniz ? Egzoz fan bu sesi yapıyorsa öndeki fanın verdiği havadan dolayı daha hızlı dönüyordur. O yüzden bu durum oluyor olabilir.
ama tiz bir kotu ses var rahatsiz edici bu olmamasi gerek benceBen bir sorun göremedim. Videoda fanlardan biri duruyor. Montaj da hata olmadığına emin misiniz ? Egzoz fan bu sesi yapıyorsa öndeki fanın verdiği havadan dolayı daha hızlı dönüyordur. O yüzden bu durum oluyor olabilir.