- Tepki
- 11
i3 12100f içim kule tipi soğutucu biraz uygun fp olursa iyi olurr
i3 12100f içim kule tipi soğutucu biraz uygun fp olursa iyi olurr
n11'den Gametech Freezer HD 3.0 AMD/Intel Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 160W TDP seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!i3 12100f içim kule tipi soğutucu biraz uygun fp olursa iyi olurr
knk 600w power supplim var yetermi acaban11'den Gametech Freezer HD 3.0 AMD/Intel Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 160W TDP seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
![]()
Gametech Freezer HD 3.0 AMD/Intel Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 160W TDP Fiyatları ve Özellikleri
Gametech Freezer HD 3.0 AMD/Intel Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 160W TDP en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.paylaskazan.n11.com
3 fanli 6bakir borulu. Ryzen 5 4500 kullanıyorum boşta 28-30 derece valorantta 40-45max tam yük altında 50yi geçmiyor. Ve 500tl
Ramleri engellemiyor mu 3 fan. Ramler fanın altında mı kalıyor.n11'den Gametech Freezer HD 3.0 AMD/Intel Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 160W TDP seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
![]()
Gametech Freezer HD 3.0 AMD/Intel Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 160W TDP Fiyatları ve Özellikleri
Gametech Freezer HD 3.0 AMD/Intel Gaming Rainbow Kule Tipi İşlemci Fanı 160W TDP en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.paylaskazan.n11.com
3 fanli 6bakir borulu. Ryzen 5 4500 kullanıyorum boşta 28-30 derece valorantta 40-45max tam yük altında 50yi geçmiyor. Ve 500tl
Bende 550 var rtx 2060 ryzen 5 4500 ile kullaniom yetiyorknk 600w power supplim var yetermi acaba
Fanlar 9*9 ilkte sığmayacak diye çok kormustum ramler altında kalıyorRamleri engellemiyor mu 3 fan. Ramler fanın altında mı kalıyor.
bana şuanda intel 12.nesil stock soğutucusu yetiyor sence değiştirmelimiyimAlmadan önce boyutu kasana uyarmı kontrol et ve besleyebildiği TDP değerine göre karşılaştırma yap TDP ne kada yüksekse o kadar iyi demektir.
Bu tür soğutucular 10W civarı enerji harcar her türlü PSU yeterli gelir.
Yetiyorsa değiştirmeye gerek yok. 1-2 ayda bir fanındaki tozları temizle soğutma performansı düşmesin.bana şuanda intel 12.nesil stock soğutucusu yetiyor sence değiştirmelimiyim
Kaliteli termal macun kullanırsan stok sana yeterli gelir macunun kalitesi baya fark ediyor.bana şuanda intel 12.nesil stock soğutucusu yetiyor sence değiştirmelimiyim
Birikmişin varsa orta seviye bişey alınabilir başka biseye ihtiyacın yoksa. Ne alırsan kar çünkü hergecen gun artıyor. Eylülde 300e aldım 500 olmuş mesela. 500e alırsan yazın 700-800 olacak. Sonu yok bu işinbana şuanda intel 12.nesil stock soğutucusu yetiyor sence değiştirmelimiyim