Kullanılmış olma ihtimali

d3crescend0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
31 Mart 2021 tarihinde pc hocası gg2 sistemi aldım. 2 Nisan günü elime ulaştı. Geldiğinde lol ve valorant yüklü geldi. İlk başta denenmiştir diye düşündüm fakat oyunları klasöre alınca fark ettim ki yüklenme tarihleri 22 Ekim 2020. Pc hocası bu sistemi 23 Ekim 2020 tarihinde tanıtmış ve benim sipariş verdiğim tarih ile yüklenme tarihleri arasında 6-7 ay civarı fark var. Sistem tanıtımında R3 3100 kullanılıyor fakat benim aldığım stok durumundan dolayı R5 1600 AF modeli. Ürün kullanılmış veya iade sonrasında satılmış gibi gözüküyor. Firma ile iletişime geçtim cevap bekliyorum. Sizce ne yapmalıyım ve dürtülerimde haklı mıyım ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sistem iade alınmış olabilir ama gaming.gen.tr firması sistemleri bileşen bileşen tutmayan hazırlanmış şekilde tutan bir firma. Yani testleri vs. her şeyi yapılmış bekletiliyor ve stok durumuna göre bileşenlerini güncelliyor. Sipariş geçildiğinde hazır sistemi direkt kargoya veriyorlar. Yani test amaçlı kurulmuş sistemlerde birisi olabilir ki bunu şu şekilde anlayabilirsiniz sistemdeki diskin markası neyse fark etmez CrysitalDiskInfo ile ne kadar süre aktif kaldığını görebilirsiniz. Eğer yarım günden fazlaysa ki test aşamaları Windows kurulumu vs. derken en fazla yarım gün bir sürer sistemin aktiflik süresi sorun yok diyebilirim. Ama daha fazla ise iade alınmış demektir. Bu arada bu süreler sizin kullanım sürenizi de içerdiği için kabaca sizin kullandığınız süreyi çıkartın ve kalanına bakın. Sorun varsa firma ile iletişime geçin ve durumu anlatın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri