1. Dead by Daylight- 400.000 Kan Puanı- d6347323-7afe-43e3-bc8f-1c664cff0ac9
2. Honkai: Star Rail Prime Gaming Paketi #3 - CS7C8BLZMWTP
2. Honkai: Star Rail Prime Gaming Paketi #3 - CS7C8BLZMWTP
Tam anlayamadım hocam yani bedava kod mu veriyorsunuz?Kullandığınız veya kullandırttığınız kodları yazarsanız seviniriz.
Merhabalar
Bazılarınız, daha önceki paylaştığım kod konularını hatırlayacaktır... (Yeni iseniz veya henüz görmediyseniz (konu 1 - konu 2)) kod paylaşımımdaki 2. konuda, yorum olarak @lckyvg hocam bu paylaşımlar için genel bir başlık olmasının iyi olabileceğinden bahsetmişti ve onun ardından da bir süre sonra Steam hesabımdan forumdan olduğunu belirtilen bir arkadaşımız benzer şeylerden bahsetti. Bu yüzden bende, @lckyvg hocamla beraber konuşarak özel bir konu başlığı yerine genel bir konu başlığı altında bu içerikleri paylaşmayı uygun gördük.
İlk kodlar @lckyvg hocam ile benden.
Sizlerde kendi kullanmadığınız oyun (+DLC) veya dijital platformlara ait kodlarınızı bu konu altında paylaşabilirsiniz.
Tüm Kodlar tek kullanımlıktır (ilk alan kapar)
Faydası olduysa beğenmeyi unutmayınız
Amazon prime üzerinden verilen, kullanmadığımız kodlar burda paylaşılıyor başkalarının işine yaraması amacıyla.Tam anlayamadım hocam yani bedava kod mu veriyorsunuz?
Evet, fazladan sahip olduğumuz veya abonelik sistemleriyle gelen ihtiyacımız olmayan kodları vs. Bu konu altında paylaşıyoruz.Tam anlayamadım hocam yani bedava kod mu veriyorsunuz?
Aldım hocam sağ ol.
Nitro Exclusive MARVEL SNAP Variant & Title00rje48oddrdTo3
Kullanım: Varsa oyun içinde kod kullanma kısmına yoksa oyun ID'nizle birlikte kodu bu siteye girin > https://pay-va.nvsgames.com/topup/262304/us-en?tab=purchase#tab=cdk
Son kullanım: 18 Aralık 2023
Hepsini aldım sağ ol.Doom 3 kodu:
8D9Y6E921FA13BF919
The Textorcist kodu:
AA22CC89ED9E2123F4
Monster Prom 2 kodu:
K65ZDBED243BA94C9F
Platform: GOG
Uygulamanın sol üst köşesindeki dişli simgesine tıklayın,
"Add games & friend"e tıklayın ve ardından "Reedem GOG code" tıklayın.
- companyofheroes.com adresine gidin ve "Kaydol" seçeneğini belirleyin.
- Ücretsiz Relic hesabınızla COH Development web sitesinde kaydolun. Gelen kutunuza gelecek olan bağlantıya tıklayarak yeni Relic hesabınızı doğrulamayı unutmayın.
- COH Development web sitesinde buradan Relic hesabınıza giriş yapın ve Profil > Ayarlar > Bağlantılar bölümüne gidin
- Sayfadaki bağlantıya giderek profilinizi Steam’e bağlayın.
- COH Development web sitesinde Profil sayfanıza gidin ve buradan “Ödüller” ve “Kod Etkinleştirme” ögelerini seçin.
- Amazon Prime Gaming sitesinden gelen teklif kodunu girin.
- Company of Heroes 3 kopyanızı bilgisayarda yükleyin.
- Ana oyun menüsünden sağ üstteki bildirim zili simgesine tıklayın. Oyunun içinde ödülü talep etmenizi isteyen bir bildirim mesajı olmalıdır.
- Yeni eşyanızın tadını çıkarın!