Cevabınız için teşekkür ederim ama bu dediklerinizi yaptım ve değişen birşey olmadı. Önceden de arada sırada böyle oluyordu ve sitede kullanılan driver ile resetleyip sorun haloluyordu. Lakin bu sefer rar dosyası kaldırıldığı için sorunu halledemedim.İşte deneyebileceğiniz adımlar.
-Windows tuşuna basın + X
-Ayarlar'a git
-Cihazlara Git
-Fare seç
-Birincil seçin
-Sola ayarlayın
Nasıl gittiğini kontrol et.
Sorun devam ederse bu adımlarla devam edin.
-Windows tuşuna basın + X
-Aygıt Yöneticisine Git
-Fareleri ve diğer işaretleme cihazlarını genişletin
-Yüklü fare klavyesini arayın
-Sağ tıklatın sonra Kaldır
Aygıt yöneticisinde yüklendikten sonra Eylemler'i tıklatın ve ardından donanım değişikliklerini tarar
Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve kontrol edin.
Peki bende w11 yüklü ve Microsoft Medya Oluşturma Aracı'nı indirdiğimde w10 a düşer mi yoksa format atıp öyle mi deniyeyim.bunada bi bakın
Adım 1: Microsoft'tan Medya Oluşturma Aracı'nı indirin.
Adım 2: Run MediaCreationTool.exe.
Adım 3: "Bu bilgisayarı şimdi yükseltin" seçeneğini belirleyin.
Adım 4: "Kişisel dosyaları ve uygulamaları saklayın" seçeneğini belirleyin.
Adım 5: Yüklensin
onu bilmiyorum malesefPeki bende w11 yüklü ve Microsoft Medya Oluşturma Aracı'nı indirdiğimde w10 a düşer mi yoksa format atıp öyle mi deniyeyim.
tamamdır, bir deniyeyim. Ayrıca çok teşekkür ederim.onu bilmiyorum malesef
rica ederim iyi forumlartamamdır, bir deniyeyim. Ayrıca çok teşekkür ederim.
Hocam bu sitedeki dosyayı bulma imkanımız var mı?rica ederim iyi forumlar
Hocam bu sitedeki dosyayı bulma imkanımız var mı?
Çözüldü: Fare ters hareket ediyor
Fareyi yukarı kaydırınca aşağı, sola kaydırınca sağa gidiyor. Mouse bozulmuş mudur?www.technopat.net
vallahi kralsın, yeni mouse aldırmaktan kurtardın. İnşallah çalışır ve ayrıca çok teşekkür ederim![]()
GamePro_GAMING_MOUSE
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Rica ederimvallahi kralsın, yeni mouse aldırmaktan kurtardın. İnşallah çalışır ve ayrıca çok teşekkür ederim