Öneri L Masa Önerisi

Sybicort

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Herkese selamlar. Odamı bir nebze yenilemek amacıyla yeni bir masa ve sandalye alacağım. Sandalye kısmını bugün çözdüm fakat masa için karar veremedim. Önerebileceğiniz, aşırı büyük olmayan L masa tavsiyeleriniz varsa atarsanız mutlu olurum.
Bütçe olarak maksimum 6-7bin TL olacak şekilde bir bütçem var.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Herkese selamlar. Odamı bir nebze yenilemek amacıyla yeni bir masa ve sandalye alacağım. Sandalye kısmını bugün çözdüm fakat masa için karar veremedim. Önerebileceğiniz, aşırı büyük olmayan L masa tavsiyeleriniz varsa atarsanız mutlu olurum.
Bir marangozda yaptırmakta fayda var

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767
aleyküm selam iyi forumlar tavsiyem

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767
Güzel duruyor hocam kullanıyor musunuz?
hayır sepetimde beklettigim bir üründü. zamanında çok araştırmıştım. böyle kırık veya eksik parca gelen ürün alıp ugrasmayı istemedigimden trendyoldaki falan bircok masayı eledim bir bunu bulabildim.

aynı markanın baska bir modelide var fakat ilk attıgımın tasarımı daha hoş bence

KS

Sybicort

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hayır sepetimde beklettigim bir üründü. zamanında çok araştırmıştım. böyle kırık veya eksik parca gelen ürün alıp ugrasmayı istemedigimden trendyoldaki falan bircok masayı eledim bir bunu bulabildim.

aynı markanın baska bir modelide var fakat ilk attıgımın tasarımı daha hoş bence
İlk olanın tasarımı daha hoş duruyor dediğiniz gibi, teşekkür ederim. Acaba bu modellerde sallanma, kırılma gibi sıkıntılar yaşanır mı?

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767
İlk olanın tasarımı daha hoş duruyor dediğiniz gibi, teşekkür ederim. Acaba bu modellerde sallanma, kırılma gibi sıkıntılar yaşanır mı?
iskeletin tasarımı baya sağlam duruyor sallanacağını düşünmüyorum kredi kartımda limit acıldığı vakit ben de almayı planlıyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri