- Tepki
- 329
- Konu Sahibi
ben alırsam banggooddan mk61 alırım.
oda optik ya basım hissi çok güzel değildirben alırsam banggooddan mk61 alırım.
memnunum ya çok tok ve sessiz bir klavye, eminim mekanik alsam red sw olsa bile çok ses yapacağını biliyordumyurtdışından çok daha güzellerini alabilirdiniz.
artık çok geç ne yapalım, hayırlı olsun demek kalır
yellow switch aşırı sessizmemnunum ya çok tok ve sessiz bir klavye, eminim mekanik alsam red sw olsa bile çok ses yapacağını biliyordum
alırsam yellow alırım zaten. Sizin 1100 tl ye öneriniz nedir?yellow switch aşırı sessiz
valla 1100 değilde indirim yakalarsan veya kupon düşürürsen royal kludge rk61+alırsam yellow alırım zaten. Sizin 1100 tl ye öneriniz nedir?
rk61 zamanında 600tl iken almadım, şimdi 1.5k+ fiyata alırsam bana koyar.valla 1100 değilde indirim yakalarsan veya kupon düşürürsen royal kludge rk61+
öneririm yoksa mk61 güzel
Ona ne oldu? İyi klavyedirrk61 zamanında 600tl iken almadım, şimdi 1.5k+ fiyata alırsam bana koyar.
600tl iken almadığım için XDDOna ne oldu? İyi klavyedir
Ha aldığım görmüşüm :F600tl iken almadığım için XDD
Mavi paracord normaş olmaşıAma mouse kutusu bende değil sadece mouse ve dongle bende. Gönderimi ne ile sağlayacağım bunu da sordum. Cevap bekliyorum. Ve ekstra olarak mouseyi siyah almama rağmen beyaz mavi parakord kablo gelmişti, depremden dolayı değiştirmedim. Onu da sordum.
Atmadım ya ben depremzedeyim şuan olduğum yere kutuyu getirmedim. Evden çıkarken attım cebime mouseyi .Mavi paracord normaş olmaşı
Kutusu çok hoş nasıl kıydın o kutuya be
Anladım geçmiş olsun tekrardanAtmadım ya ben depremzedeyim şuan olduğum yere kutuyu getirmedim. Evden çıkarken attım cebime mouseyi .
kıyar mıyım kutuya, şakası bile hoş değil.
şimdi göndereyim mi yani.Anladım geçmiş olsun tekrardan
gönder tabi kişimdi göndereyim mi yani.
göndermeye üşeniyorum ama mecburum herhalde.
hocam peki bilginiz var mı? ekstra bir ücret çıkar mı?gönder tabi ki
Kullanıcı hatası diyebilirler ücret çıkabilirhocam peki bilginiz var mı? ekstra bir ücret çıkar mı?
hüüKullanıcı hatası diyebilirler ücret çıkabilir
İstemeyedebilirlerhüü
para vermek istemiyorum yaağğğğ