Laptobum gereken performansı vermiyor

crokenz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar, laptop'um asus rog strix g III g731gv-EV004 i7, 16gb ram , 512gb ssd 6 gb RTX2060 bulunuyor, ve 144 hz.
Resimde sizinde gördüğünüz gibi fps olarak istediğim fps alamıyorum, oyunun ayarları düşükte ama fps olarak 120,150 arası alıyorum. Laptoptan anlamam ama bu özelliklere sahip bilgisayarın daha yüksek fps vermesini beklerdim, neyi eksik yapıyorum yardımcı olabilir misiniz

vlUOLi.png
[/url][/img]

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Merhaba oyun içerisinden Msı After Burner açık iken görsel atar mısınız ? Ekran kartı ve işlemci kullanımına bir göz atalım

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam soğutucu kullanıyor musunuz ?

Yada fanları hızlandırmayı denediniz mi ? Kendi yazılımı üzerinden fanları kontrol edebiliyor olmalısınız ?

KS

crokenz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hocam soğutucu kullanıyor musunuz ?

sizlere bu ss leri atarken soğutucu kullanıyordum ve turbo modda çalışıyordu

Yada fanları hızlandırmayı denediniz mi ? Kendi yazılımı üzerinden fanları kontrol edebiliyor olmalısınız ?

Soğudum sanırım aldığım bilgisayardan? soğutucu kullanırken ve turbo modda bu kadar ısınması normal değil sanırım

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Birde turbo moddamıydınız. Gerçekten ısınıyor bilgisayar evet. Acaba bir tam emin olabilmek için CPUID HWM Monitör uygulamasından bir bakar mısınız ? Oyunda iken alt tab çekip bir kontrol et

KS

crokenz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Birde turbo moddamıydınız. Gerçekten ısınıyor bilgisayar evet. Acaba bir tam emin olabilmek için CPUID HWM Monitör uygulamasından bir bakar mısınız ? Oyunda iken alt tab çekip bir kontrol et

enes bey sinirden bütün her şeyi sildim gece, başka yapmam gereken bir şey var mıdır? yoksa asus ile mi konuşmalıyım

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam biraz sakin olun. Şimdi şöyle yapalım ilk olarak bir driverları güncelleyin. Sisteminiz full güncel olsun. Daha sonra bir oyuna girip yeniden bir test edelim. Şunu söylemem kesin gerekiyor sistem gerçekten ısınıyor.

Turbo moddan olduğunuza emin misiniz ? Fan seslerini duyabiliyor musunuz ?

KS

crokenz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hocam biraz sakin olun. Şimdi şöyle yapalım ilk olarak bir driverları güncelleyin. Sisteminiz full güncel olsun. Daha sonra bir oyuna girip yeniden bir test edelim. Şunu söylemem kesin gerekiyor sistem gerçekten ısınıyor.

Turbo moddan olduğunuza emin misiniz ? Fan seslerini duyabiliyor musunuz ?

m8vEDg.png
[/url][/img]

son durum böyle enes bey, ve evet fanların sesini duyabiliyorum turboda çalışıyorlar ve soğutucuyla birlikte

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Saçma bir şekilde işlemciniz fazla ısınıyor hocam. Normalde olması gereken düzeyler 60-70-75 arası olmalı

Hocam bilgisyarınıza ek soğutucu olmadan yeniden dener misiniz ? Iısıları birde öyle kontrol edelim

Ürün yine turbo mod'da olsun.

KS

crokenz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Saçma bir şekilde işlemciniz fazla ısınıyor hocam. Normalde olması gereken düzeyler 60-70-75 arası olmalı

Hocam bilgisyarınıza ek soğutucu olmadan yeniden dener misiniz ? Iısıları birde öyle kontrol edelim

Ürün yine turbo mod'da olsun.

MSxzyx.png
[/url][/img]

son durumda böyle enes bey

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Altına koyduğunuz soğutucunun etkisi sıfır hocam. Ekran kartının ısısı normal seviyelerde. Ancak işlemci için aynı şeyi söyleyemeyeceğim

KS

crokenz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Altına koyduğunuz soğutucunun etkisi sıfır hocam. Ekran kartının ısısı normal seviyelerde. Ancak işlemci için aynı şeyi söyleyemeyeceğim

peki işlemci sıcaklığını düşürmek için daha iyi soğutucumu almam gerekiyor enes bey, veya format atmam durumu değiştirir mi?

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Şimdi hocam eğer sisteminizde virüs kaynaklı bir sıkıntı varsa bu işlemci ısısına yansır. Bu sorunu ne zamandan beri yaşıyordunuz ?

Kaspersky ile bir sisteminizi taratın. Eğer temiz çıkarsa formatta bir çözüm yolu olabilir

KS

crokenz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri