Laptop Açılmasındaki Anlam Veremediğim Yavaşlık.

0MY

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dostlar merhaba. Şuanda kullanmakta olduğum +10 yıllık bilgisayarım Monster Abra A5 V1.1 modelle alakalı bir sorunum mevcut ve ne olduğu hakkında bilgim bulunmuyor. Cihazdaki sorun şu şekilde. Power tuşuna basıyorum. Klavyenin ışıkları yanıyor. Ön taraftaki pil olsun, güç ışıkları olsun yanıyor, açılırken ssd veya hdd den gelmesi gereken ses geliyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. Aynı şekilde usb ve jak girişinde de herhangi bir tepki yok. Normal şartlarda güç tuşuna basar 5-6 saniye de cihazın kendi klavyesi yanar, harici kablolu klavye ışıkları ve harici mouse ışıkları yanardı ve oturum şifre ekranı gelirdi. Ne oldu nasıl oldu bilmiyorum. Cihazın bıos pili bitik durumda ara sıra elektrik gidince cihazı açmak istediğim anda cihazın açılışı normal süreden biraz fazla olmakla birlikte saat ve tarih ayarları geriyi gösteriyordu. Şimdi cihazı kapatmaya korkuyorum. Yeniden başlatsam veya kapatıp açmaya kalksam cihaza ekran abartmıyorum 20-25 dakika sonra bir anda geliyor. Sorun nerede anlamış değilim. Siz değerli tecrübesi yüksek arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri