Laptop Aygıt Yöneticisi Bluetooth Sorunu

noka2

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Yeni laptop aldım. Aygıt yöneticisinde bluetooth kısmında sarı ünlem işareti var ve güncelleştirme arayınca güncel diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirdim ama düzelmedi.

Harvey Specter

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Yeni laptop aldım. Aygıt yöneticisinde bluetooth kısmında sarı ünlem işareti var ve güncelleştirme arayınca güncel diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirdim ama düzelmedi.
Driver yüklediniz mi? Yüklemediyseniz laptop modelini yazın bulalım.

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Win11 mi ?

Harvey Specter

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
evet

Driverı yükledim hocam ama düzelmedi. Laptop modeli : asus tuf gaming a15 fa507nv lp023

Hocam buradan AMD Chipset Driver kurup dener misiniz?

KS

noka2

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

MinasXgod

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
79
Nerdeyse herşeyi denemişsin hocam belkide donanımsal arızadır servisine gönder yada canlı destek al

KS

noka2

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Nerdeyse herşeyi denemişsin hocam belkide donanımsal arızadır servisine gönder yada canlı destek al
Bildiğim kadarıyla yok win10 dönüp driveri yüklerseniz sorun düzelir muhtemelen.

Hocam buradan AMD Chipset Driver kurup dener misiniz?
Meğerse Bluetooth sekmesinde show all yapıp MediaTek olanı indirmek gerekiyormuş. Sorun çözüldü. Teşekkür ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri