Driver yüklediniz mi? Yüklemediyseniz laptop modelini yazın bulalım.Yeni laptop aldım. Aygıt yöneticisinde bluetooth kısmında sarı ünlem işareti var ve güncelleştirme arayınca güncel diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirdim ama düzelmedi.
Win11 mi ?Yeni laptop aldım. Aygıt yöneticisinde bluetooth kısmında sarı ünlem işareti var ve güncelleştirme arayınca güncel diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirdim ama düzelmedi.
evetWin11 mi ?
Driverı yükledim hocam ama düzelmedi. Laptop modeli : asus tuf gaming a15 fa507nv lp023Driver yüklediniz mi? Yüklemediyseniz laptop modelini yazın bulalım.
evet
Driverı yükledim hocam ama düzelmedi. Laptop modeli : asus tuf gaming a15 fa507nv lp023
kurdum ama düzelmedi maalesefASUS TUF Gaming A15 (2023)|Laptops For Gaming|ASUS Global
2023 TUF Gaming A15 is equipped with Windows 11, up to an AMD Ryzen™ 7040 Series Processor and up to a NVIDIA® RTX™ 4070 Laptop GPU. Fluid gameplay awaits on up to a QHD 165Hz display. Coupled with military-grade durability lets you take your game anywhere.www.asus.com
Hocam buradan AMD Chipset Driver kurup dener misiniz?
Win11 den dolayı hata veriyor muhtemelen win10 yükleyip driver yüklerseniz sorun düzelebilir.kurdum ama düzelmedi maalesef
hocam zaten freedos'tu direkt win11 kurdum. Başka yolu yok mu acaba?Win11 den dolayı hata veriyor muhtemelen win10 yükleyip driver yüklerseniz sorun düzelebilir.
Bildiğim kadarıyla yok win10 dönüp driveri yüklerseniz sorun düzelir muhtemelen.hocam zaten freedos'tu direkt win11 kurdum. Başka yolu yok mu acaba?
Nerdeyse herşeyi denemişsin hocam belkide donanımsal arızadır servisine gönder yada canlı destek alYeni laptop aldım. Aygıt yöneticisinde bluetooth kısmında sarı ünlem işareti var ve güncelleştirme arayınca güncel diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirdim ama düzelmedi.
Nerdeyse herşeyi denemişsin hocam belkide donanımsal arızadır servisine gönder yada canlı destek al
Bildiğim kadarıyla yok win10 dönüp driveri yüklerseniz sorun düzelir muhtemelen.
Meğerse Bluetooth sekmesinde show all yapıp MediaTek olanı indirmek gerekiyormuş. Sorun çözüldü. Teşekkür ederimASUS TUF Gaming A15 (2023)|Laptops For Gaming|ASUS Global
2023 TUF Gaming A15 is equipped with Windows 11, up to an AMD Ryzen™ 7040 Series Processor and up to a NVIDIA® RTX™ 4070 Laptop GPU. Fluid gameplay awaits on up to a QHD 165Hz display. Coupled with military-grade durability lets you take your game anywhere.www.asus.com
Hocam buradan AMD Chipset Driver kurup dener misiniz?