- Tepki
- 6
arkadaşlar ben laptop alıcam da batarya ömrü 3 4 yıl içinde bitiyormuş galiba batarya değişir mi veya ömrü biterse ne olur?
Değiştirirsiniz fakat orjinali olmadığından ömrü orjinali ile aynı sürede götürmez.arkadaşlar ben laptop alıcam da batarya ömrü 3 4 yıl içinde bitiyormuş galiba batarya değişir mi veya ömrü biterse ne olur?
dostum Mac almadığın sürece zaten laptopu sürekli şarjda kullanacaksın yani anlayacağın pil ömrü bitse de bitmese de bir fark oluşturmuyorarkadaşlar ben laptop alıcam da batarya ömrü 3 4 yıl içinde bitiyormuş galiba batarya değişir mi veya ömrü biterse ne olur?
tamamDeğiştirirsiniz fakat orjinali olmadığından ömrü orjinali ile aynı sürede götürmez.
3 4 yıl için demi bitiyor pil ömrü ve bitince ne oluyor?dostum Mac almadığın sürece zaten laptopu sürekli şarjda kullanacaksın yani anlayacağın pil ömrü bitse de bitmese de bir fark oluşturmuyor
dostum nasıl kullanacağına bağlı tamamen ve tamamen bitmiyor zaten sadece pil sağlığı düşüyor sıfıra inse zaten pc açılmaztamam
3 4 yıl için demi bitiyor pil ömrü ve bitince ne oluyor?
tamam merak ettiğimde işte sağlığı düşünce ne olur?dostum nasıl kullanacağına bağlı tamamen ve tamamen bitmiyor zaten sadece pil sağlığı düşüyor sıfıra inse zaten pc açılmaz
batarya ölümü gerçekleşir ve pc gibi fişe bağlı yaşamak zorunda kalırtamam merak ettiğimde işte sağlığı düşünce ne olur?
tamambatarya ölümü gerçekleşir ve pc gibi fişe bağlı yaşamak zorunda kalır