Laptop Batarya Yardım

olyywer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, laptop batarya tavsiyesi almak için açtım başlığı yanlış yer olabilir ama dizüstü için bir yer göremedim. HP marka laptopumun bataryası bir süredir bozuk bir ara tavsiye almıştım ama o batarya şuan stokta görünmüyor. Bataryayı söküp üstüne bakınca hs04 kodunu gördüm nete yazınca hp hs04 diye bataryalar çıktı ama uyumluluk sıkıntısı olur mu diye size sormak istedim => Örnek batarya. Laptopumun modeli HP 15-AY016NT. Uyumlulukta sıkıntı yoksa ürün kaliteli midir almamı tavsiye eder misiniz?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Linkteki ürün olmaz.

Hp 15-AY016NT Notebook Batarya - Pil (Orijinal Hp Marka) - 548 TL - Bu ürün orijinal ürün.

W7Z14EA HP 15-ay016nt - XEO Marka - Notebook Batarya - 148 TL - Buda yan sanayi XEO marka ürün.

Bütçeniz varsa orijinal ürünü alın. Yan sanayi pek çok marka model var hepsi 150 TL civarında ama sonuç olarak hepsi yan sanayi ürün. Ben uzun ömürlü olmayacağını düşünüyorum yan sanayi ürünün bu yüzden yine masraf olma ihtimaline kartın orijinal ürünü almanız taraftarıyım.

KS

olyywer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Muadil batarya 1-1,5 yıl civarı işimi görse yeter. Vermiş olduğunuz muadilin linkinde 14.8V yazıyor ürün modelinde sıkıntı yok ama benim bataryada 14.6V yazıyor uyumlu olmayacaktır sanırım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Model numarası için farklı Voltaj aralıkları kullanılabiliyor. Eğer ürün adı birebir yazıyorsa ki kendim kontrol ettim aynı model kodu var sorun yok demektir. Şüpheniz varsa satıcıya sorabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri