Soru Laptop Bataryaları Konusunda Yardım Lazım

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190

SametKKN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...b-ram-1tb-hdd-128gb-ssd-1097657742/onaydetay/ arkadaşlar şunu beğendim de bu Alienware R4 serisi değilmiş R2 ve R3 serisinde batarya değiştirmek için çok uğraşmak gerekiyormuş şarj aleti yanımda taşırım sıkıntı değil de bataryasız olup şarjdaki performansı ile bataryası olup şarjda olması arasında bir fark mı?teşekkürler...
hocam yapmayın 8.5k ya bunu almayın saçmalamayın ben size toplarım masaüstü almayı düşünür müsünüz? çok mu hareket ediyorsunuz? eğer öyleyse laptop önereyim??

KS

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
hocam yapmayın 8.5k ya bunu almayın saçmalamayın ben size toplarım masaüstü almayı düşünür müsünüz? çok mu hareket ediyorsunuz? eğer öyleyse laptop önereyim??
kesinlikle laptop şart çok sık köye gidip geliyorum

1050 monster laptopa 9K vermekten iyidir bizim bilişim hocası 3.5 a GT315M laptop koymuş utanmadan

SametKKN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
hocam tercihen bursa veya eskişehir olursa sevinirim
Tamamdır hocam. Değerlendirip en iyisini bulacağım size.

1050 monster laptopa 9K vermekten iyidir bizim bilişim hocası 3.5 a GT315M laptop koymuş utanmadan
1 tane buldum. İşlemcisi güzel, Ekran kartı 4 Gigabyte ve 16 gb rami var hocam. olur mu uygun mudur sizin için? Markası asus, her ne kadar ekran kartı 1050 olsa bir Tİ ı var, Yani 1050Tİ laptoplar için 4GB ekran kartı hafızası çok güzeldir. Düşünürseniz atayım.

Ayrıca atacağımın garantisi falan var, bursa civarında bataryası falan bitik değil dün ilana koyulmuş.

Son düzenleme:
KS

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
Abi...

ADAMSIN.

Sanırım biraz erken konuştuk...

1050ti olan biraz pahalı geldi ama adam sonuçta ürününe kefil o yüzden peşin falan alıp olabildiğince düşükten alırım

Teşekkürler

Son düzenleme:

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
Batarya konusunda bu seriler bulmak açısından ve fiyat açısından baya sıkıntılı. Bende 17 r4 vardı batarya bulana kadar 3 ay geçti. Ayrıca o zaman bile yan sanayi bataryaya 900 ödemiştim şimdi 1.5k olmuştur. Biraz ucuza sattım laptopu ama satıp kurtuldum. Ayrıca yanınızda taşıma açısından hiçbir şekilde önermem. Üniversiteye götürmek benim için tam bir eziyet oluyordu. Cihaz güzeldi görenler hayran kalıyordu ama sırf ağır olduğu için sattım diyebilirim.

SametKKN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Abi...

ADAMSIN.

Sanırım biraz erken konuştuk...

1050ti olan biraz pahalı geldi ama adam sonuçta ürününe kefil o yüzden peşin falan alıp olabildiğince düşükten alırım

Teşekkürler
hocam arkadaş masaüstünden test etmiş laptoplar için 1050 ti harbi güzeldir bak üstelik (bu arada yazım kurallarına dikkat edemiycem elimi kırdım da :D) ha dersen ben masaüstü alıyorum saniyesinde toplarım sana

yeni farkettim arkadaşın sistemi 1050 ti da darboğaz yapıyor i7 8. nesil leş bir işlemcisi var darboğaz olduğu için daha az fps veriyor mesela ben de rx6700 vs rx6600 yapabilirim i3 12100f ile : D

i3 12100f rx6600 ile daha kaliteli ve stabil çalışır o yüzden 6700xt xt olmasına rağmen daha düşük fps verir hadi ben aptalım sana en leş sistemi önerdim diyelim tamam mı o sistemi bir organımdan salladım sana attım diyelim 4 gb ekran kartın laptopa göre iyi bi işlemcin var olmadı illa ultra da mı oynayacaksın? 8k bütçeyle ultranın u sunu göremezsin mediumda oyna olmadı ya? yıllardır mediumdayım yemin ederim ultradan farkı yok ultra şeyi değiştirir yok işte mermi kovanı çizgili olur yok işte yere damlayan su daha gerçekçi olur ama senin görmen gereken görüntü her zaman aynı kalır

Son düzenleme:
KS

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
hocam arkadaş masaüstünden test etmiş laptoplar için 1050 ti harbi güzeldir bak üstelik (bu arada yazım kurallarına dikkat edemiycem elimi kırdım da :D) ha dersen ben masaüstü alıyorum saniyesinde toplarım sana

yeni farkettim arkadaşın sistemi 1050 ti da darboğaz yapıyor i7 8. nesil leş bir işlemcisi var darboğaz olduğu için daha az fps veriyor mesela ben de rx6700 vs rx6600 yapabilirim i3 12100f ile : D

i3 12100f rx6600 ile daha kaliteli ve stabil çalışır o yüzden 6700xt xt olmasına rağmen daha düşük fps verir hadi ben aptalım sana en leş sistemi önerdim diyelim tamam mı o sistemi bir organımdan salladım sana attım diyelim 4 gb ekran kartın laptopa göre iyi bi işlemcin var olmadı illa ultra da mı oynayacaksın? 8k bütçeyle ultranın u sunu göremezsin mediumda oyna olmadı ya? yıllardır mediumdayım yemin ederim ultradan farkı yok ultra şeyi değiştirir yok işte mermi kovanı çizgili olur yok işte yere damlayan su daha gerçekçi olur ama senin görmen gereken görüntü her zaman aynı kalır
Usta bana laptop lazım

Ayrıca ilk soruyu unuttuk laptopu sarjdayken batarya olmadan kullanbilir miyim

SametKKN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Usta bana laptop lazım

kullanırsın ama sadece şarjda kullanırsın

Usta bana laptop lazım

hocam attığımı alın bence

Usta bana laptop lazım

mesela 8.5k 9k bandında olan güzel laptopların bataryası bitik oluyor bak 1 örnek daha
1685164576071.png

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri