Laptop çalışıyor ancak görüntü gelmiyor

icecrystl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar laptopum Toshiba Satellite c55 a.
Power tuşuna bastığımda fan çalışıyor ve power ışığı yanıyor ancak hiçbir şekilde ekrana görüntü gelmiyor.
Dün ve önceki gün de laptopu açmaya çalıştığımda bu sorunla karşılaştım ancak reset attığımda sorun çözülmüştü.Harici bir ekran ile çalıştırmayı denedim ancak ona da görüntü gelmedi.Biraz araştırma yaptım ve birkaç yöntem denedim çözemedim.Sizin önerebileceğiniz bir yol var mıdır?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cihaz daha önce çalışıyor muydu? Ne kadar zamandır bu sorun var? Cihaz eksi bir ürün o yüzden soruyroum bunları. Eğer cihaz bozuksa bir bileşen olarak ki olasılık uzun süre bekledi diyelim nem vs. sorunu oda arıza sebebi yaratır.

KS

icecrystl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet çalışıyordu ama derdi bitmeyen bir cihaz.Ekran kartının 3 boyutlu görüntü oluşturmada problemi vardı.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Yani uzun süre beklediği için ve zaten kartında önceden sorun olduğu için devre kartında bir sorunu olabilir ama net bir şey söyleyemiyorum. Cihazı açıp BIOS pilini sökün ve tekrar takıp deneyin. İşe yaramaz ise pili yenileyip deneyin. RAM modül veya modüllerinizi söküp deneyin. Oda işe yaramaz ise bir önerim yok açıkçası. Bir tamirciye gidin yada markanın kendi servisine.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri