laptop ekran kartı değişimi

mrbilginn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar. asus S510UQ-BQ26T dizüstü bilgisayarım var.NVİDA geforce 940mx 2gb ekran kartı var.pubg gibi oyunlarda düşük fps alıyorum.acaba ekran kartını değiştirmem mümkün mü. mümkünse hangi ekran kartını tercih etmeliyim

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Zaten harici bi kart olduğu için değişmesi gerekir diye düşünüyorum. Bi üst seviye ,GTX 1050 veya GTX 1050 Ti.
Tabi işlemcinizi belitrtmemişsiniz. Kaldırırmı ,ona da bakmak lazım.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
mrbilginn' Alıntı:
Merhabalar. asus S510UQ-BQ26T dizüstü bilgisayarım var.NVİDA geforce 940mx 2gb ekran kartı var.pubg gibi oyunlarda düşük fps alıyorum.acaba ekran kartını değiştirmem mümkün mü. mümkünse hangi ekran kartını tercih etmeliyim

Hocam ekran kartını değiştirmeden harici olarak ta ekran kartı kullanabilirsiniz. Maaliyeti daha az olan bir seçenek olacaktır.1050ti yerine rx 460 taksan bile yeterli olucaktır.Youtube'da çeşitli videoları mevcut izleyebilirsiniz....

Kanka5157

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba lar lenovo ideapad 320 notebook um var amd radeon 530 ekran kartı var pubg de düşük fps ve fps drop yiyorum ekran kartımı değiştirmek istiyorum değiştirilebilirmi şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Maalesef ekran kartını değiştiremezsiniz sadece harici ekran kartı takabilirsiniz ki buda biraz masraflı olur. Ekran kartı + PSU ve gerekli aparatlara vereceğiniz para ile şuan elinizdeki ürünü satıp daha iyi bir makine alabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri