Laptop Ekran Karti

armaged01

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Hocam hp G62 notebook var uzun süre önce ekran kartı yandı harici olan bende iptal ettirdim bilgisayarci dan ancak geldiğinde standart vga bagdastiricisi vardı aygıt yöneticisinde hemde üstünde ünlem vardı ekran boyutu 1024-720 olmuş içinde Intel grafik vardı İşlemcinin içinde onu kurdum fakat hala ekran küçük ve o oyunları ekran kartı yok diyip açmıyor
Buyrun söyle fotoğraf = https://i.hizliresim.com/G93XJZ.jpg

KS

armaged01

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Bunu kurup yaptım kurdu Intel ı ama ekran kartı vga bagdastiricisi halen var Intel kurulu sorun yok Bios üzerinden mi gecircezki

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Bios üzerinden harici kartı kapatmayı deneyebilirsiniz Toshibalarda vardı böyle bir seçenek ama hp'de var mıdır bakmak lazım hocam.

KS

armaged01

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Hocam driver booster da ses driver kurunca ses kapanıyordu neden oluyor

KS

armaged01

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Birde driver booster indirdim Intel guncelmis yapacak başka bişey varmı Bios içinde

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Harici ekran kartınız yanmış dediniz bir bios'tan bakın kapatma seçeneği varsa kapatın. Çözünürlük ayarlarında istediğiniz çözünürlük ayarları gözükmüyor mu? Birde sanırsam dahili ekran kartının bir uygulaması gibi bir şeyi olması lazım oradan da bir bakın derim.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
armaged01' Alıntı:
Birde driver booster indirdim Intel guncelmis yapacak başka bişey varmı Bios içinde

İntelin driverlarını kaldırın pc nizi sonradan yeniden başlatın yeniden başlattıktan sonra intel in driverını kurun çözünürlük sorunlarınız çözülecektir

KS

armaged01

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Denicem hocam sagolun

Hocam denedim kaldırdım bu seferde 2tane vga bagdastiricisi görünüyor birinde soru işareti var Intel ı bulamıyor driver booster daha doğrusu güncel diyor ama Intel görünmüyor bide Intel driver güncelleme de de vga olarak görüyor önceden Intel olarak görüyordu
Nasıl yaparım

https://i.hizliresim.com/Z9Y4y0.jpg
Şöyle atıyım hocam

Hocam Intel kurdum en güncel olanı hala ekran küçük ve Intel sorunsuz ama bide altında soru işareti ve vga bagdastiricisi yazıyor nasıl olcak

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam windows +r yapıp regedit yazalım, sonra ctrl + f ile Display1_DownScalingSupported şunu arayalım, bir sonuç çıkarsa çift tıklayıp orada ki değeri 1 yapalım sonra bilgisayarımızı yeniden başlatıp çözünürlüğümüzü değiştirmeye çalışalım. Olmaz ise şunu indirip bir deneyelim http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp51501-52000/sp51914.exe

KS

armaged01

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Hocam var fakat o yandığı için onu kaldırdık hd5470 ti

Hemen deniyorum

Hocam asıl sorun harici atı ekran kartı yanmadan önce intel grafik le oyun açıyordu şimdi açmıyor intel kurulu fakat dediğim gibi vga bagdastiricisi hala duruyor

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Çözünürlük sorununu halledebildik mi ? Oyunu açmıyor derken ? Oynatmayacak kadar kötü fps değeri mi alıyorsunuz ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri