Bütçe yoksa 2. el monitör alınabilir.Arkadaşlar durup dururken laptopum ekran paneli gitti yani ekranın değişmesimi lazım bır yardım etseniz değiştirmek mi mantıklı yoksa PC almakmı
Hocam yaptırıyım mı yoksa 2 . El monitör alayım yanı bir fikir versen bütçem 3000 TL en fazlaBütçe yoksa 2. el monitör alınabilir.
500-600 civarına 2. El monitör alınabilir veya 1-2 yıl içinde sistem toplama düşüncen varsa 0 144 hz monitör de tercih edilebilir. Laptop ekranlarını yaptırmak pahalı oluyor bence değmez.Hocam yaptırıyım mı yoksa 2 . El monitör alayım yanı bir fikir versen bütçem 3000 TL en fazla
Hocam ben kendi laptop ekranımı kırdığımda 1300₺ dediler bütçeye en uygun;Hocam yaptırıyım mı yoksa 2 . El monitör alayım yanı bir fikir versen bütçem 3000 TL en fazla
Evet hocam bir darbe almadıBiraz eski bir laptobumun ekranı kırıldığında 200'e çıkma alıp takmıştım, eski model laptoplarda sökme takma kolay oluyor sizde nasıl olur bilemem. Ben takamam derseniz 60hz ips bir monitör bulursunuz yaptıracağınız fiyata. Bir darbe almadan mı o hale geldi ?