laptop hdd çıkardım ve sorunlar başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Can Polat Azaklı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
selam geçen günlerde kuzenimde kalırken kuzenimin bilgisayarında sevdiğim bir oyun gördüm ve boyutuda bi hayli yüksekti bende kuzenimin pc masaüstü olduğu için kendi laptobumun hdd sini söküp onun pc ye taktım oyunu attım ve geri laptobuma taktım ama şuanda laptobumda hiçbir uyguluma ve oyun açamıyorum steam,epicgames,vb hepsinde aynı hatayı alıyorum 0xc000007b yardımcı olursanız sevinirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Diskinizi o sisteme taktığınızda disk okuma formatınız değişmiş olabilir ki bu durumda format atmanız gerekecek yada Windows sıfırlama yapmanız gerekecektir. Disk taktığınızda o sisteme ait Windows ayarları diske işlenmiş olabilir yani o arkadaşınızın ana 2. diski için ayarlar o diske uygulanmış olabilir yani sizin diskinize bu diğer sistemden ekstra Windows dosyaları bölümüne bir dosya yazılımış veya bir dosya silinmiş olabilir yani işin özü Windows 'a hasar vermiş olabilirsiniz ki yüksek ihtimaldir bu.

İlk önce örnek olarak Steam vs. gibi bir yazılımı silip tekrar kurmayı deneyin. İşe yaramaz ise format yada sıfırlama yapmanız gerekcektir.

KS

Can Polat Azaklı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Diskinizi o sisteme taktığınızda disk okuma formatınız değişmiş olabilir ki bu durumda format atmanız gerekecek yada Windows sıfırlama yapmanız gerekecektir. Disk taktığınızda o sisteme ait Windows ayarları diske işlenmiş olabilir yani o arkadaşınızın ana 2. diski için ayarlar o diske uygulanmış olabilir yani sizin diskinize bu diğer sistemden ekstra Windows dosyaları bölümüne bir dosya yazılımış veya bir dosya silinmiş olabilir yani işin özü Windows 'a hasar vermiş olabilirsiniz ki yüksek ihtimaldir bu.

İlk önce örnek olarak Steam vs. gibi bir yazılımı silip tekrar kurmayı deneyin. İşe yaramaz ise format yada sıfırlama yapmanız gerekcektir.

öncelikle okuyup ilgi gösterdiğin için teşekkürler dediğin gibi biraz yabancı kaynaklardan araştırınca tüm yollar formatı gösterdi bende dosyalarımı yedekleyip formatımı attım şuanlık bi problem yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri