laptop için ssd önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gnsyrk11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Benim laptop ım 7-8 yıllık bir laptop ve artık istediğim verimi alamıyorum.  biraz baktığmda harddisk ölmeye başladığını düşünüyorum. Bunun için ssd alacağım fakat hangi model ve boyutta almam gerek. kafamda 240 yada 480 var sizlerden 2 boyut içinde tavsiye istiyorum

KS

gnsyrk11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Toshiba satellite l50 a1 cz. hocam ssd fiyatlarını bilmiyorum o yüzden bütçem şu diyemem ortalama fiyatta bi ürün söylerseniz memnun olurum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İncehesapta indirim var. JamesDonkey haricinde bir markanın SATA SSD 'si indirime girerse alın yok girmez ise başka bir ürün indirime size öneri yaparız. Her SATA SSD aynı ölçülerdedir her cihaza uyar boyut olarak.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
https://www.gamersarena.com.tr/kioxia-exceria-480gb-25-ssd-555-540mb-s-bk-ltc10z480gg8-pmu134 Bu ürünü satın alabilirsiniz.

Ama önceliğiniz incehesap ta indirimleri takip edin bugün için.Eğer kaliteli ve iyi ürün indirime girmezse satın alabilceğiniz üründür.

https://www.teknobiyotik.com/depola...m-535-445-sata3-sdssda-480g-g26-ssd-disk.html Ekstra olarak bu üründe kalitelidir satın alma konusunda bütçeniz hangisine el verirse alabilirsiniz.
Ayrıca bu fiyatlara bu kapasiteden az bir model görürseniz o ürünüde alabilirsiniz.James Donkey haricinde.İncehesap Gaming Gecesinde.

KS

gnsyrk11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
https://www.gamersarena.com.tr/kioxia-exceria-480gb-25-ssd-555-540mb-s-bk-ltc10z480gg8-pmu134 Bu ürünü satın alabilirsiniz.

Ama önceliğiniz incehesap ta indirimleri takip edin bugün için.Eğer kaliteli ve iyi ürün indirime girmezse satın alabilceğiniz üründür.

https://www.teknobiyotik.com/depola...m-535-445-sata3-sdssda-480g-g26-ssd-disk.html Ekstra olarak bu üründe kalitelidir satın alma konusunda bütçeniz hangisine el verirse alabilirsiniz.
Ayrıca bu fiyatlara bu kapasiteden az bir model görürseniz o ürünüde alabilirsiniz.James Donkey haricinde.İncehesap Gaming Gecesinde.

hocam eski bir konu ama tekrardan açmak istedim. ben 240 ssd almayı düşünüyorum baktığımda c ortalama 100gb tutuyor. 240 bir ssd nin yeteceğini düşünüyorum ayrıca bu süreçte bütçe kısıtlamasına gittiğim için 480 alma şansım kalmadı. sizden tekrar bi tavsiye alabilir miyim. 240gb ssd için. Teşekkür ederim şimdiden

KS

gnsyrk11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Şuan Amazon.com.tr adresinde Prime Day günleri başladı. SanDisk 240GB SSD Plus - 219 TL fiyata bu ürünü alabilirsiniz.

NOT : İlk ayı ücretsiz sonraki her ay için 7.90 TL olan Amazon Prime üyeliğini almanız gerekiyor indirimden yararlanabilmeniz için.

Hocam bu ssd de sorun olmaz dimi, bazı ssdler için sorunlu vs diyolar.  2. defa alma şansım olmadığı için soruyorum

KS

gnsyrk11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ne sorunu ya nereden duydunuz bunu. Ben bu diski neredeyse 2 yıldır öneriyorum ve kimse bana sorun var vs. diye geri dönüş yapmadı.

İlle yok ben güvenemem derseniz WD Green 240GB - 239 TL bu yada Kioxia Exceria 240GB - 279 TL bu ürünü alabilirsiniz.

sizin attığınıza özel bişey demedim, ssdlerde genel olarak bazı ssdler sorunlu oluyo deniliyor, o yüzden bunda bir sorun olur mu diye yazdım. Yoksa sizin verdiğinize dair bişey duymadım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bazı ürünlerde genel olarak 1-2 ürün sadece kronik sorun var deniyor ama 100% kesin bir şey değil bu. ADATA SU630 ürünü en çok bu konuda spekülasyona maruz kalan ürün. Size önerdiklerimin böyle bir durumları yok.

Hayırlı olsun diyorum.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

KS

gnsyrk11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Şuan Amazon.com.tr adresinde Prime Day günleri başladı. SanDisk 240GB SSD Plus - 219 TL fiyata bu ürünü alabilirsiniz.

NOT : İlk ayı ücretsiz sonraki her ay için 7.90 TL olan Amazon Prime üyeliğini almanız gerekiyor indirimden yararlanabilmeniz için.

1 gün geçmeden fiyatın 257 olması normal mi? şuan baktığımda fiyatı farkl ı görüyorum

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kur ve indirim oranlarına göre değişiyor alamadıysanız eğer indirim bekleyin yada farkı vererek alın.

KS

gnsyrk11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Kur ve indirim oranlarına göre değişiyor alamadıysanız eğer indirim bekleyin yada farkı vererek alın.

indirim gelir mi sizce yakın zamanda, bu ara almayı düşünüyordum.

KS

gnsyrk11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam peki 257 tl bazında kalite olarak bundan daha iyisi var mıdır,  şimdi sipariş vereyim diyorum. bilgisayar artık kullanılamaz hale geldi. birde ynında kızak alacam da fark eder mi?

KS

gnsyrk11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ben olsam Sandisk alır geçerdim. WD Green ürünüde iyidir ama benim tercihim Sandisk olurdu.

hocam son olarak bu ürün her sitede aynıdr demi şuan amazonda yoğunluktan sonra 21inde teslim diyor.  daha erken gelmesi için başka siteden verecem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri