Laptop kasa yapma

emirhan2519

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba öncelikle benim bi laptopu varmı bu laptop alt kasa üst kasa bide cam paramparça işte bu pc koysam monitör alsam kasa yaparmiyim
Peki diyelim ben bu pc soktu ve kasa var bende buna duzebilirmiyim pc garantili model Lenovo ideapad 510 15ikb

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
emirhan2519' Alıntı:
Merhaba öncelikle benim bi laptopu varmı bu laptop alt kasa üst kasa bide cam paramparça işte bu pc koysam monitör alsam kasa yaparmiyim
Peki diyelim ben bu pc soktu ve kasa var bende buna duzebilirmiyim pc garantili model Lenovo ideapad 510 15ikb

İçindeki parçaları çıkartıp normal kasaya takamazsınız . İç bileşenler sorunsuz ise hdmi bağlantısıyla monitöre görüntü gelme ihtimali var . Fazla pahalı değilse bence garantiye verin

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Ancak klavyenin altındaki paneli dökerseniz bu mümkün ancak diğer pclerdeki gibi ayrı ayrı değil tek bir bütün olarak ayrılıyor

KS

emirhan2519

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Simdi pc akıllı televizyona HDMI ile bağladım fakat pc açılıyor bi ses gelip kendini kapatıyor yada monitör bağladım onada aynı sıkıntı ne olabilir

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
emirhan2519' Alıntı:
Simdi pc akıllı televizyona HDMI ile bağladım fakat pc açılıyor bi ses gelip kendini kapatıyor yada monitör bağladım onada aynı sıkıntı ne olabilir

Güç tuşu ya da bileşenlerde kısa devre olabilir

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Laptop ta yapmanız gereken olay bataryayı çıkartıp açma-kapama tuşuna 3 4 defa basmanız, sistem açılmayacaktır.Sonra bataryayı takip denermisiniz....

KS

emirhan2519

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Simdi pc calisyor ama monitore goruntu gelmiyor

Cheking media hatazi veriyor bios yaptim ginr olmadi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri