Laptop klavye sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hüseyinakcay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
19.08.2016 tarihinde Windows 10 kendini güncellendi ve ben bu güncellemeyi beğenmedim ayarlar dan son güncellemeyi sildim silindikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlattım ve açıldığında klavyedeki hiç bi tuş kullanılmıyordu sadece açma kapama tuşu çalışıyordu biraz araştırdım ve Windows 10 guncellemem gerekektigini öğrendim fakat ayarlarda en güncel sürümü kullanıyorsunuz diyordu bunun üzerine aygıt yoneticisine girdim ve klavye kısmında ki 3 şeyin yanında sarı ünlem vardı burdan güncellemeyi denedim fakat olmadı şimdi pc ye formatmi atmammi gerekiyor (acer laptop)

E

expert

Guest
Elinizde 8 gb bir flash bellek varsa
İnternetten w10 isosunu indirin daha sonra rufus programını da indirin bu flasha boot etmek için kullanabileceğiniz bir program internetten kullanımına bakabilirsin
Boot ettikten sonra format işlemine geçip yükleme ekranı gelince onarmayı seçip onarma işlemini yapabilirsiniz

Eren aytekin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bıos da klavye çalışıyormu çalışıyorsa başka bir ilgisiyara windows 10 iso kurup rufus programıyla iso yu seçip flaşa atın ve ordan biosdan kendi flaşınızı seçin ordan windows kurulacaktır sorun olursa youtube den izleyebilirsiniz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri