LAPTOP KLAVYESİNİ DEVRE DIŞI BIRAKMA

Treaxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İlk öncelikle herkse merhaba ASUS  K555L laptopumun üstüne biraz su döküldü ve klavye takılı kalmaya tuşlar farklı fonksiyonlarla  calısmaya başladı,bunun tamirinin bu model için 200 lira olduğunu öğrendim ve USB klavye alarak kullanmayı tercih ettim ancak laptop klavyesi sürekli takılarak beni engelliyor,yazılım olarak klavyeyi devre dışı bırakmak istiyorum,webdeki yöntemlerin hepsi ya yanlış, ya da tüm bilgisayarlar için geçerli olmayan,sistem dosyalarını silen yanlış yöntemler,mavi ekran hatası almam çok olası.Aygıt yöneticisinden aygıtı kaldır dedim,yeniden başlatma istiyor,başlatınca aygıt tekrar orada yüklü,devre dışı bırakma özelliği yok,coronadan bunaldığımız şu günlerde tek yardımcım bilgisayarım ve onunla da oyalanamıyorum,lütfen yardımcı olabilir misiniz,teşekkürler

KS

Treaxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Benden sonra açılan konulara cevap yazılmasına rağmen benimkine yazılmamış enteresan teşekkkürler arkadaşlar yine de :)

KS

Treaxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Bey yazdığım postu tekrar okumanız dileklerimle,microsoftun çözümü geçersizdir

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Maalesef konu hakkında detaylı bir bilgiye sahip değilim. Ondan dolayı Microsoft Elçisinin önerisini sizinle paylaştım. Teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri