Laptop öneri

reasy._w1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
170
Hem oyun oynamak hemde rahatça ders çalışmak için bir leptop arıyorum Max bütçem 10500 TL yi fazla geçemem bana yardımcı olursanız sevinirim.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
https://ty.gl/mkybogxgo4 Bunu önerebilirim . Acer'in resmi sitesinde yazana göre ramı 16gb yapabiliyorsunuz bilgisi var. Alırsanız mutlaka 16gb yapın.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Dün önerdiğimde 9.600 dü şimdi 10.300 :/ 1 günde 700₺ artmış fiyat.

KS

reasy._w1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
170
Teşekkürler ama ben fikrimi değiştirdim masaüstü alcam o fiyata

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
İşlemci 10100f + ssd kapasitesi artırarak bu sistemi alabilirsin. Psu' su dışında sistem iyi.
Veya bu sistemi alıp ileride 8gb ram takviyesiyle kullanabilirsin. SSD depolama az olduğu için sonradan ekleme isteyecektir.

rodinya

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
masaüstü pc almayı düşünüyorsan haftaya pchocası youtube kanalında 2 adet stock lu bir şekilde f/p pc yayınlanıca kbi bak istersen

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
@rodinya'nın dediği de mantıklı. Öncelikli olarak orta/üst segment çıkıcak sonrasında girişin bir tık üstü demiş yönetici. Aciliyeti yoksa onun beklenmesi daha doğru olur kampanyalı fiyatla güzel sistem denk gelir.

wappeN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Masaüstü almaya karar verdiyseniz eğer hangi tür oyunları oynuyorsunuz bilmiyorum güzel bir F/P monitör ile PC Hocası youtube kanalında 2 adet bol stoklu F/P kasalar çıkacak hanginizi bütçenize uygunsa alıp rahatlıkla oyun oynayabilir ve derslerinizi çalışabilirsiniz. Ama tekrar fikir değiştirecekseniz eğer yine laptop almak isterseniz bütçenizi arttırmanızı tavsiye ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri