Laptop Önerisi (9 Ağustos 2022)

Lazier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Merhabalar,

Son birkaç aydır laptopları araştırıyorum ve birkaç tane laptop buldum. Sizlere hem bu laptopların nasıl olduğunu hemde bildiğiniz ve önerdiğiniz laptopları yazmanızı isteyecektim, teşekkürler.

https://www.teknosa.com/hp-omen-16c...urce=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.5.9 --------------> işlemci durumu nedir acaba bu pc nin bir tık zayıf gib geldi bana ama amdye çok hakim olmadığım için bilemiyorum

https://www.hepsiburada.com/hp-omen...sinabilir-bilgisayar-434m6ea-p-HBCV00002K9UJ1 -----------------------> bu laptopun işlemcisi ve ram i daha düşük ama ekran kartı bir tık daha iyi

Fiyat performans olarak hangisini tavsiye edersiniz ve sizin önerilerinizi de bekliyorum
ek: asusunda birkaç modeli vardı fakat bunlardan kötü ve fiyatı bunlardan daha yüksek diye linklemedim.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
2. Laptop hem ram hem işlemci olarak geride. Üstüne birde ekran kartı Max-Q değil yani en güçlü 3060 versiyonu değil. Bu fiyatlarda çok fazla öneri yapmak istemiyorum yanlışım olabilir diye ama attıklarınız arasında RX6600M olan daha iyi. İşlemci ve ram bakımından yüksek.

KS

Lazier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
2. Laptop hem ram hem işlemci olarak geride. Üstüne birde ekran kartı Max-Q değil yani en güçlü 3060 versiyonu değil. Bu fiyatlarda çok fazla öneri yapmak istemiyorum yanlışım olabilir diye ama attıklarınız arasında RX6600M olan daha iyi. İşlemci ve ram bakımından yüksek.
tamamdır hocam teşekkür ederim ayriyeten teknoryadan alışveriş güvenli miidr acaba kendileri hem teknosada hem hepsiburadada bu laptopu satıyor .

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
tamamdır hocam teşekkür ederim ayriyeten teknoryadan alışveriş güvenli miidr acaba kendileri hem teknosada hem hepsiburadada bu laptopu satıyor .
İki yerde de satması aslında daha güvenilir oluyor bence. Benim bildiğim kendi siteleri de var. Farklı platformların hepsinde izin almış ve onaylı bir satıcı ki hem teknosa hem de hepsiburada da satabiliyorlar.

KS

Lazier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
İki yerde de satması aslında daha güvenilir oluyor bence. Benim bildiğim kendi siteleri de var. Farklı platformların hepsinde izin almış ve onaylı bir satıcı ki hem teknosa hem de hepsiburada da satabiliyorlar.
tamamdır hocam kendi sitelerine de bakayım biraz daha araştıriyim sonuçta az para değil :D teşekkürler

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
tamamdır hocam kendi sitelerine de bakayım biraz daha araştıriyim sonuçta az para değil :D teşekkürler
Instagram hesapları da var hatta karne hediyesi RTX 3050Tİ laptop çekilişi yapmışlardı , katılıp kazanamamıştım oradan biliyorum. Birde yanlış hatırlamıyorsam PCHocası kendi hesabında paylaşmıştı Teknorya'nın çekilişini.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri