Laptop Önerisi ? (Yazılım ve Oyun için.)

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Arkadaşlar selam. Laptop önerebilir misiniz ? Max bütçe 12.000 TL. Normalde masaüstü alacaktım bayağı araştırdım karar da verdim ama birkaç tanıdığa falan sormuştuk. Ben seneye sınava giricem. Yazılımla alakalı bir bölüm istiyorum. Yazılım istiyorsan laptop falan al dediler. Annem bayağı sıkıntı yaptı. İstediğim özellik ve bütçede güzel bir laptop önerebilirseniz sevinirim.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Hocam bütçeye göre aşağıdaki var ama işinizi iyi görürmü bilemiyorum;

Arttırılabilir ise ;

Son düzenleme:
KS

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Eyvallah hocam. Peki bu laptoplar, Gamingen'deki Ultima sistem ile yarışamaz değil mi ? Sırf yazılım düşündüğüm için laptopa dönüyorum

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,116

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Eyvallah hocam. Peki bu laptoplar, Gamingen'deki Ultima sistem ile yarışamaz değil mi ? Sırf yazılım düşündüğüm için laptopa dönüyorum
Hocam benim tercihim Ultima tarafında olurdu dizüstü bilgisayarlardan sıkılmış biri olarak normal kasa bana daha mantıklı geliyor(daha iyi performan) üni de okumayacağım için liseden sonra dizüstünlük bir şey kalmayacak.

KS

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Hocam benim tercihim Ultima tarafında olurdu dizüstü bilgisayarlardan sıkılmış biri olarak normal kasa bana daha mantıklı geliyor(daha iyi performan) üni de okumayacağım için liseden sonra dizüstünlük bir şey kalmayacak.
Ben üiversiteye gitmek istiyorum eğer kazanabilirsem. Onun için laptop gerekli.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Ben üiversiteye gitmek istiyorum eğer kazanabilirsem. Onun için laptop gerekli.
Bende 2 yıl sonra giricem fakat masa üstü alıcam. Üniversitede bölüm olarak yazılım mühendisliği/yapay zeka mühendisliği düşündüğüm halde :D . Laptopmu alsam diye düşündüm şimdi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri