Laptop Önerisi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

Nadir Kirkit

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Çeşitli forumlarda araştırma yaptım ve excalibur mu aman uzak durun diyorlar. Herkes monster asus msi gibi ürünleri öneriyor. Benim sormak istediğim ve çöp leş vs. yorumlar çok. Ancak şuanki durumda firmalar kendileri üretmeyip sadece birleştiriyorlar, tasarım ve soğutma kısmında farklılıklar oluyor. Öğrenci evindeyim 2 tane güncel monster var geceleri onlarla ısınıyoruz :) Demek istediğim kısaca şu; işlemci intel ekran kartı nvidia anakart aynı. Aşağı yukarı tüm bileşenler aynı sadece tasarım ve soğutması farklı.Neden hâlâ excalibur alınmaz deniliyor? Pişman olur muyum acaba?
Bir de youtubedaki incelemenizde excalibur ısınmıyordu.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bizim ülkemizdeki hiçbir ürünün yorumlarına ben bakmam sizede tavsiye etmem. Bizim ülkemize özel saçma bir ürün yorumlama bilinci var anlamıyorum. Kullanandan çok kullanmayan kulaktan dolma bilgi sahibi insanlar veya markayı sevmeyenler ürün yorumu yapıyorlar. Ben kaale almazdım ki almıyorumda. Bir ürün alacağım zaman yabancı kaynaklardan en az 3-5 inceleme ve biraz yorum okuyup fikir edinirim. Gelelim ürüne az çok doğru fikirdesiniz ama ürün birleştirmeden çok bazı firmalar direkt anakart PCB tasarımı kasa dizayn monitör vs. yapıyorlar modellerine. Yani sadece birleştir değil. Casper fena bir firma değil tercih edebilirsiniz. Tabi ben olsam marka olarak Monster , Acer , Dell , Asus , MSI vs. gibi firmaları tercih ederdim. Casper birkaç farklı ürün grubu deneyimimden sonra benim için kaliteli bir firma değil. Ama laptop ürün kalitelerini hiç bilmiyorum özellik olarak değerlendirdim ısı olarakta videolar ne gösteriyorsa odur. Laptop u buzluğa sokup test edemeyeklerine göre en fazla altına laptop soğutucı koyabilirler ki videoda görünür oda hilesi yok yani insanlara göstermeden yapabilecekleri. Karar sizin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri